Principal » general » Dacă MeeGo este atât de bun, de ce a scăzut?

Dacă MeeGo este atât de bun, de ce a scăzut?

general : Dacă MeeGo este atât de bun, de ce a scăzut?

Când noul CEO Nokia a anunțat adoptarea WindowsPhone ca platformă principală a smartphone-ului companiei, impresia dată atunci a fost că MeeGo nu se afla într-un stat aproape de implementare.

Cu toate acestea, dezvăluirea acestei săptămâni a ceea ce sa dovedit a fi un smartphone absolut fantastic, N9, care rulează pe un sistem de operare și interfață de schimbare a jocului, MeeGo, mi-a dat grevă. De fapt, industria mobilă a fost lovită.

Criticii tradiționali Nokia scapă de N9 și MeeGo. Die-hard fanii Nokia sunt extatici. Pentru o dată îndelungată, Nokia arată excelent. N9 este fără contradicție cel mai uimitor lucru care a ieșit din Nokia vreodată. Gandeste-te la asta.

Orice Avantaje ale WindowsPhone pe MeeGo?
Desigur, acest lucru pune acum întrebarea: De ce să abandonați MeeGo pentru WindowsPhone?

De ce arunca o avere de investiții în cercetare și dezvoltare MeeGo? Vorbim aici despre sume uriașe de bani. De ce nu profitați de aceste investiții?

MeeGo și N9 au deja caracteristici și servicii pe care WindowsPhone dorește să le aibă atunci când acestea cresc. N9 are o interfață minimalistă care pare chiar mai bună decât WindowsPhone. Interfața de utilizare a lui N9 împachetează cu siguranță un WHAOH mai mare! factor decât WindowsPhone, ca să nu mai vorbim că pare să funcționeze mai bine.

De asemenea, înțeleg că echipa MeeGo de la Nokia a re-scris întregul UI pentru a face ceea ce este acum în doar 9 luni. Ce? Sclipitor! Uimitor! Tipii ăștia ar trebui să facă o lovitură de grup și să aibă chipurile lor tencuite peste tot pe Internet.

Semnale confuze
Nu mai suport. Nokia transmite semnale confuze tuturor. Dezvoltatorii nu știu ce să facă din acest dans Symbian-MeeGo-WindowsPhone. Consumatorii nu. Presa nu. Operatorii rețelei nu. Comercianții cu amănuntul nu.

De asemenea, citiți: Infinix Hot X507 Review: "La Classique" Buget telefon

Poate doar o mână de oameni din bordul companiei Nokia. Doar poate. Sau poate sunt la fel de confuzi ca ceilalți?

Iron este fierbinte: grevă!
Nokia a pierdut o mulțime de mindshare și marketshare în ultimii ani (smartphone Market, care este). Pe o notă personală, am rămas un fan Symbian, dar întârzierile în actualizări mi-au făcut oboseală și mă uit în altă parte. Voi primi cu siguranță N9 când va ajunge pe piață, chiar dacă Nokia va scoate în mod proastă MeeGo la experimentarea satus.

Da; va fi nechibzuit ca factorii de decizie ai Nokia să ignore oportunitățile prezentate de buzunarul pe care N9 la generat și continuă să îl genereze. Este greu să ignorăm ceea ce spun consumatorii că vor - și spunem foarte tare și clar: "Vrem MeeGo și mai multe dispozitive ca N9".

Din America de Nord (continentul pe care CEO-ul Nokia Stephen Elop îl curtează) în Europa, Asia și Africa, este același aplauze pline de tunete pentru N9. Scurgerea unui telefon Nokia WindowsPhone care utilizează același hardware al lui N9 a doua zi nu a dezactivat acele aplauze și dorințe pentru N9.

Pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, Nokia are aproape toată lumea mulțumită de un produs Nokia .

Lucrurile logice de făcut
Nokia trebuie să reanalizeze anumite lucruri, inclusiv următoarele:

1. Faceți WindowsPhone dacă trebuie, dar nu în detrimentul MeeGo și un produs excelent, cum ar fi N9. Alți producători au mai multe platforme smartphone. Samsung produce Android, Bada și WindowsPhone. Sunt trei. De ce nu poate Nokia, un producător mult mai mare, să facă două? Toți suntem de acord că Symbian este mort, dar văzând că MeeGo este ca Symbian sau steroizi, nimeni nu va plânge peste asta.

De asemenea, citiți: Virusul Scaremongering - chiar și BBC-ul?

2. Angajați-vă la un telefon MeeGo pe an. Doar unul. IPhone-ul nu se vinde mult, deoarece există mai mulți factori și variante de formă. Faceți smartphone-urile MeeGo ceva pentru noi să așteptăm cu nerăbdare în fiecare an. Faceți-o exclusivă. Elementul unui colector. Orice, dă-ne una în fiecare an.

3. Ride pe valurile actuale ale popularității N9 și împingeți acel dispozitiv și succesorii săi ca pe nebunie pe piață. Este o prostie nebunie de a ignora sau de a impulsiona ceea ce îi face pe clienții tăi excitați. N9 are atât fanii cât și criticii la fel de entuziasmați. Chiar și Engadget are o laudă strălucitoare pentru N9!

O avertizare în timp util
Nokia s-au înălțat cu mult în ceea ce privește hardware-ul și multimedia-urile. Aceasta se schimbă repede. Samsung se apropie rapid în acele zone. Apple ajunge și acolo. Ambii sunt inovatoare neobosite și neobosite.

Poate că într-o bună zi, smartphone-urile Nokia nu vor mai avea cele mai bune camere. Atunci, ce ar impinge Nokia? Ce le-ar putea suporta? Ce? Istorie? Poate. Doar poate.

Între timp, ceea ce a făcut echipa Nokia MeeGo arată inovația, diferențierea și creativitatea in-house, care ar trebui lăudate și încurajate în ceruri înalte. N9 este un dispozitiv care bate cu adevarat inima Nokia pe care o cunoastem.

Nu spun că Nokia Windows Phone va fi teribil. Va trebui să așteptăm juriul pentru asta. Dar dacă MeeGo face oamenii să se uite în direcția voastră și sunteți pe piață să le vindeți acelorași oameni, este nebunie să nu valorificați acest lucru.

De asemenea, citiți: Hărțile Nokia HERE sunt acum disponibile pentru Windows 8.1

Stephen Elop și conducerea Nokia trebuie să se trezească la realitate. Cookie-ul se poate rupe. Între timp, lumea urmărește. Și așteaptă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu