Principal » general » Dacă funcționează pe modem, funcționează pe telefoane; prost!

Dacă funcționează pe modem, funcționează pe telefoane; prost!

general : Dacă funcționează pe modem, funcționează pe telefoane;  prost!

Ca o continuare a articolelor, Glo introduce pachete 3G pre-plătite și setări oficiale de configurare pentru noile planuri Glo prepaid internet bundle, am dat pachetele și setările de pachete noi încercând în această dimineață.

După achiziționarea timpului de emisie N500 și trimiterea codurilor SMS necesare, am fost informat că am subscris cu succes la planul Zilei întotdeauna. Acest plan oferă abonatului date de 50mb pentru o perioadă de 24 de ore. Notificarea mea de abonare a venit la ora 7.17 dimineața.

Am observat imediat că am pierdut conexiunea 3G. Încercarea de a naviga cu noul APN, Gloflat, a avut ca rezultat erorile legate de "pachete de date care nu au fost conectate". Mi-am amintit, de asemenea, asta! a menționat o perioadă de așteptare de 3 ore. Nici o problema!

Dar în timp ce așteptam, am decis că nu va face rău să continuăm să navighezi cu vechile setări Glodirect și să fii facturat pe kb pentru asta, deoarece încă mai aveam timp de antenă pe linie. Ca atare, am selectat setările Glodirect și am încercat să navighez. Aceeași eroare. Am incercat celelalte APN oficiale Glo si am aceeasi eroare. Aparent, abonamentul pentru "Always Day" ma făcut să scot internetul mobil în întregime pe rețeaua Glo.

Peste trei ore mai târziu, am încercat să văd dacă ceva sa schimbat, dar nu; Încă nu am reușit să obțin o legătură. Apelarea 121 nu mi-a luat nicăieri; Pur și simplu am primit tonul ocupat de fiecare dată.

În cele din urmă, am decis să nu arunc N500 la Glo așa. Am aruncat prea mult în rețele GSM în ultimii ani. Am făcut ceva pe care o urăsc absolut - m-am dus în cea mai apropiată Gloworld. Știam că voi fi tratată la aceeași doză veche de ignoranță sau nebunie. Sau amândouă.

Nu am fost dezamăgit.

Doamna plină, corectă și fără cusur, care mi-a urmat, a făcut astfel de declarații uimitoare cum ar fi:

Nu poate funcționa pe telefonul dvs., deoarece este destinat numai modemului și PC-ului

și

Când ați activat pachetul de pachete, acesta a stricat provizionarea, deoarece nu este pentru telefoane

și

Nu am fost instruit să activez acest plan pe telefon. Nu pot activa decât pe PC. Te rog du-te și adu laptopul tău

Ca și cum nu ar fi aceleași setări atât pentru modem, cât și pentru telefon. Ca și cum nu ar fi același radio GSM / 3G care să permită atât modemul, cât și telefonul. M-am simțit ca să strig către ea: " Nu fi proastă; dacă funcționează pe modem, funcționează pe telefon ".

De asemenea, citiți: Nokia introduce un nou sistem de numire cu 3 cifre

Dar am lăsat regulă de auto-control. Am cerut să mă ofere cel puțin pentru serviciul de internet regulat. Fata prostească mi-a trimis setările Glo WAP - pentru că, în mintea ei, tot ceea ce comunicatorul meu Nokia E90 ar putea trata era WAP grosolan. Doh! Trebuie să spun că orice a făcut-o nu a lucrat?

Pentru a face lucrurile mai rău, m-am dus la meniul din browser-ul telefonului pentru a selecta noul pachet pachet APN și am descoperit că fată proastă le-a șters! Mi-a strâns telefonul pentru o scurtă perioadă de timp și, evident, a șters setările. De ce ar șterge aceste setări de pe telefonul meu? De ce sa furișat așa? Aceste setări sunt oficiale. Oricine are modemul poate să le găsească cu ușurință.

Poate că știa că vor lucra la telefon, dar trebuia să urmeze o linie proastă pe care un superior o hrănea să se asigure că abonații lor proști cumpără acele modeme? Dar Yomi nu este un abonat prost. Ea se încurca cu chipeșul greșit.

Din nou, m-am ținut minunat. Nu am spus nimic despre setările șterse. Pur și simplu le-am scris înapoi. Din nou, nici un spectacol.

Între timp, am vorbit cu contactul meu la ingineria Glo, și a plecat la muncă. Îl cunosc pe tipul ăsta; el este o persoană inteligentă și unul dintre puținii din Glo care par să știe ceva despre tehnologia mobilă. Ceilalți sunt, în mare parte, oameni de afaceri și oameni de afaceri, se pare. El sa scuzat și ma sunat înapoi câteva minute mai târziu.

De asemenea, citiți: Fact File: Abonații Tanzanieni au atins 39 milioane de euro

Mi-a cerut să încărc cel puțin 1 kobo pe linia mea și apoi să încerc să navighez. Am avut impresia că a făcut ceva la celălalt capăt, dar mai târziu a constatat că tot ce trebuia să fac a fost să am o sumă pe echilibrul liniei mele, care citea zero la acea vreme. [Actualizat în 13 noiembrie]

După ce i-am urmat instrucțiunile prin încărcarea timpului de antenă, am selectat din nou setările Gloflat, am lansat browserul de pe telefonul meu și am presto! Am fost pe. Eram încă așezată în fața acestei cunostiințe regale tot timpul. Cu o smug, i-am spus că acum navighez - și că mă plimbam în mod specific în planul Zilei întotdeauna.

Aproape că a sărit de pe piele și a răspuns: " Asta nu e posibil pentru că am șters setările ." Ca și cum ceea ce a făcut a fost un lucru ireversibil.

Am zâmbit răcoroși și am spus: " Da; dar le-am pus înapoi .

Privirea pe fata ei a vorbit de volum. Poate că am subevaluat acest om? Îmi pot imagina că asta se face stânjenitor pentru ea. Clienții stăteau în picioare și stăteau peste tot, și mi-am imaginat că unii dintre ei au urmat mica noastră dramă de la începuturi.

A început să spună ceva despre timpul meu de antenă fiind mâncat, deoarece serviciul ar funcționa numai prin intermediul modemului. I-am spus la revedere și am ieșit cu un zâmbet. Mi-ar fi plăcut să-i spun: " Ma numesc Yomi - și când Yomi vă spune că ceva despre tehnologia mobilă ar trebui să funcționeze, tu taci, stai drept și asculți. Nu uitați niciodată acest nume sau această față.

De asemenea, citiți: Între AMOLED și LCD Dispozitive LCD: Care este mai bine?

Asta ar fi fost dramatic - ca ceva dintr-un film James Bond. Dar n-am făcut-o. Pur și simplu am ieșit cu un cald " Ai o zi frumoasă ".

Captură de ecran a configurației Gloflat pe telefonul Nokia E90 - Faceți clic pe imagine pentru versiunea completă

Asta a fost acum câteva ore. Am navigat, conectat la serverele de poștă electronică și chat prin Messenger pe telefonul meu de atunci prin setările Gloflat și abonamentul Always Day pe care l-am făcut în această dimineață. Timpul meu de antenă normal a rămas intact. Nu a fost dedus un kobo. Cel puțin, primesc valoare pentru N500 pe care l-am încărcat în această dimineață. Mâine, voi face o plonjare mai profundă prin înscrierea la G-Work, costând N6, 000 și oferindu-mi 3GB pentru o perioadă de 30 de zile de la 8am.m. până la ora 9:00. zilnic.

Conexiune Gloflat la serviciu - Faceți clic pe imagine pentru dimensiune completă

Urează-mi noroc. Cine știe? Pot să finalizez abonamentul mâine și linia mea să fie dezactivată și retrasă complet din rețeaua GloMobile. Acum, puteți să nu mai râdeți; nu este amuzant. Serios.

Recomandat
Lasă Un Comentariu