Principal » general » Dacă nu este disponibil pentru mobil, nu este important

Dacă nu este disponibil pentru mobil, nu este important

general : Dacă nu este disponibil pentru mobil, nu este important

Acesta este 2012, și e de rahat la ceruri înalte pe care unii proprietari de site-uri web și webmasteri încă nu-l primesc. Aceasta este vârsta mobilului. Asta inseamna ca un site trebuie sa fie mai intai mobil si sa vizeze in parte desktop-urile. Nu-mi pasă cum susține cineva, așa ar trebui să fie. Mai multe persoane accesează mai întâi un link pe Twitter sau pe Facebook pe telefonul mobil - și apoi dă clic pe pentru a citi. Vă puteți imagina frustrarea atunci când cineva face acest lucru doar pentru a fi prezentat cu un site web care este proiectat strict pentru vizualizare pe ecran lat pe ecran. Ce webmaster face asta astăzi?

Ai auzit vreodată de HTML5?
Au dispărut zilele în care a făcut un site web mobil prietenos a fost o sarcină complicată. Cu HTML5, orice site poate fi proiectat (sau re-proiectat) pentru a fi prietenos cu dispozitivele mobile și pentru a se adapta la aproape orice dimensiune a ecranului. Curba de învățare este zero. Dacă știți vechi vechi HTML sau XHTML, sunteți suficient de competent pentru a juca cu HTML5. Nu există un al doilea set de coduri. Nu există un set separat de fișiere.

Jurassic Alert
Nu-mi pasă cine ești sau ce gadzooks trebuie să spui. Dacă dau clic pe site-ul tău pe mobil și îmi prezintă mizeria încurcată pe care ai creat-o pentru telespectatorii desktop-ului, am ieșit. Ceea ce aveți de spus nu poate fi atât de important dacă nu vă gândiți la cel mai mare mediu de navigare pe internet din lume. Jur; nu poate fi. Deci, nu te voi umor. Mai devreme sau mai târziu, o persoană mai sensibilă decât veți spune destul de mult ceea ce aveți de spus și o va prezenta pe un site web mobil și apoi voi merge la site-ul său să o citesc.

De asemenea, citiți: Instagram pentru Windows 10 este aici - și este perfect!

Între timp, poți să iei site-ul Web numai pentru desktop și să te întorci înapoi în peștera preistorică pe care ai ieșit din râpă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu