Principal » general » Recunoașterea faciale ICS deja eronată

Recunoașterea faciale ICS deja eronată

general : Recunoașterea faciale ICS deja eronată
Samsung Galaxy Nexus
Una dintre multele caracteristici care m-au făcut să cânt laudele ICS este caracteristica de recunoaștere a feței. Această caracteristică permite utilizatorilor să blocheze și să deblocheze dispozitivul fără a utiliza o parolă. Doar o captură faciale va face. În timp ce această caracteristică este una minunată, putem începe să ne așteptăm că nu este încă o îmbunătățire perfectă pe platforma Android. Doar ieri, un utilizator Galaxy Nexus, din curiozitate, a testat caracteristica de recunoaștere a aspectului facial și a descoperit o eroare.

El a descoperit că fotografia proprietarului unui dispozitiv alimentat de la ICS poate să deblocheze telefonul. Și-a rupt fotografia pe noul Nota Galaxy și a arătat-o ​​pentru a debloca Galaxy Nexus. Phiam !!! Telefonul se deblochează. Am crezut că trăsătura a fost programată să se deblocheze pe fața, nu o fotografie. Ei bine, așa avem și noi pe ICS și pe Galaxy Nexus.

Deci, dacă veți primi în curând Galaxy Nexus sau orice alt dispozitiv ICS, rețineți că deblocarea facială nu poate fi cea mai sigură cale de a vă debloca dispozitivul așa cum a anticipat mai demult mulți.

Iată legătura cu caracteristica video: Funcția de deblocare a feței de tip sandwich Ice Cream compromisă

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu