Principal » general » Serviciul iCloud, actualizare iOS, la WWDC 2011

Serviciul iCloud, actualizare iOS, la WWDC 2011

general : Serviciul iCloud, actualizare iOS, la WWDC 2011

Pe 6 iunie, la conferința Apple World's Developers Conference, directorul executiv al Apple Inc., Steve Jobs, va aborda această conferință anuală pentru a dezvălui un serviciu care permite utilizatorilor să stocheze conținut online și să tuteze o nouă versiune a software-ului care rulează iPad-ul și iPhone-ul.

Urmând pe urmele Google Inc și Amazon.Com Inc, Apple creează servicii care îi ușurează pe clienți să stocheze și să acceseze muzică și alte conținuturi prin intermediul internetului. Melodiile și conținutul sunt stocate pe serverele de la distanță, nu pe un hard disk.

La această conferință, Apple va prezenta caracteristici ale noului software IOS care alimentează dispozitivul handheld, precum și Mac OS Lion, care este cea de-a opta actualizare majoră pentru sistemul de operare pentru laptop-uri și desktop-uri Mac. Această opțiune pentru cloud va ajuta iPhone să concureze cu software-ul Google Andriod.

iCloud este o revizuire a produsului MobileMe al Apple, introdus în 2008, astfel încât clienții să poată plăti S99 pe an pentru a stoca e-mail, calendar și alte conținuturi pe serverele Apple.

Un centru de date de 1 miliard de dolari a fost construit în Carolina de Nord. Acest lucru ar fi folosit pentru a stoca conținut pentru acest nou serviciu cloud.

Recomandat
Lasă Un Comentariu