Principal » cele mai bune oferte » Am fost Minding mea de afaceri atunci când MTN mi-a oferit Galaxy S9

Am fost Minding mea de afaceri atunci când MTN mi-a oferit Galaxy S9

cele mai bune oferte : Am fost Minding mea de afaceri atunci când MTN mi-a oferit Galaxy S9

Ieri, m-am gândit la propria mea afacere pe banda mea, slugând departe la job-ul meu blând-guler de blogging atunci când am primit o notificare prin e-mail. Unii dintre voi au primit probabil același e-mail. A fost de la MTN și mi-au oferit Samsung Galaxy S9 / S9 +.

Vezi, un blogger slab ca mine știe locul lui. Nu trebuie să fiți atenți la un smartphone care costă o parte semnificativă a chiriei mele anuale. Deci, în tot acest timp, l-am admirat de departe și mi-am îndepărtat ochiul. Vacanțele școlare vor fi în curând aici, ceea ce înseamnă că taxele pentru doi adolescenți se ascund după colț. Cine Galaxy S9 va epp atunci când este timpul pentru taxele de școlarizare?

Deci, înainte de azi, am lăsat S9 și S9 + băieților și fetelor mai mari care au bani să se simtă bine. Problema acum a fost că e-mail-ul MTN-ului mi-a spus că pot răspândi plata peste 6 luni. Acest lucru este similar cu planul nostru de plăți pentru smartphone-uri.

Dintr-o dată, coapsele mele au fost agitate și o parte din mine pe care am închis-o a fost treaz din nou. "Mare cap", demonul meu techno-lustru interior a spus, "Încercați!"

Logic Eu mi-a răspuns: "Este o pierdere de timp. Când vom ajunge acolo, vom vedea că finanțarea dispozitivului va fi de către Diamond Bank și vor insista asupra unui cont de salariu cu ei. Nu am un cont de salariu de la Diamond. "

Techno-lusty Mo: "Odi! Încearcă mai întâi. Nimic nu sa aventurat, nimic nu a câștigat. "

Am făcut asta puțin și am dat în cele din urmă și am făcut clic pe link. A fost o scurtă formă de completat. Am fost pe mobil. Formele scurte sunt bae. L-am umplut și am trimis-o. Apoi, până la următoarea etapă. Am făcut clic și am aterizat pe o pagină a Diamond Bank.

De asemenea, citiți: Samsung Galaxy S9 + Performance Benchmarks

Logic Mo ia dat lui Techno-lusty Mo un ochi lateral. El a ignorat. "Citește-l!"

Deci, m-am uitat, și chiar acolo, am citit detaliile care spun că un cont de salariu cu domiciliul cu Diamond Bank este necesar.

"Știu mai bine decât să te ascult", a spus Log Mo Mo-Mo.

"Yen-yen-yen", a răspuns el și sa mutat fără o grijă. Weyrey.

Așa a trebuit să încep să revărs de apă pe dorința pe care am trezit-o. Sau a fost MTN care a făcut trezirea? Chiar contează acum? Realitatea este că mă voi bucura de LG G6 așa. Este chiar un smartphone elegant și solid. Nu carnea de vită. Puteți citi recenzia mea AICI.

Băieții mari pot avea gemeni Galaxy S9. Dacă sunteți interesat să cumpărați Galaxy S9 sau Galaxy S9 + pe un plan de plată de 3 luni, trimiteți-ne e-mail la adresa busines[email protected] pentru al întreba și îl vom adăuga în Planul nostru de plăți pentru Smartphone. Adaugam telefoane pe baza cererii. S8 este deja listat alaturi de altii. Nu contează unde se plătește salariul dvs., atâta timp cât aveți undeva un cont de salariu.

Recomandat
Lasă Un Comentariu