Principal » general » Eu folosesc un dispozitiv Android. Eu nu sunt un Cheapskate. Mulțumesc!

Eu folosesc un dispozitiv Android. Eu nu sunt un Cheapskate. Mulțumesc!

general : Eu folosesc un dispozitiv Android.  Eu nu sunt un Cheapskate.  Mulțumesc!

În ultima vreme, eu continuu să fug în oameni care se referă la mine ca săraci, deoarece folosesc un dispozitiv Android. "Nu vă puteți permite un iPad. De aceea folosiți Nota Galaxy 10.1, "este mesajul subtil (sau nu atât de subtil) încorporat în aceste argumente ale fanilor Apple.

În timp ce nici măcar nu voi încerca să abordez problema fanboiismului în acest post, mă voi referi însă la faptul că am ales să primesc Nota Galaxy 10.1 în loc de un iPad 3 din cauza stilului sau S Pen care vine cu nota. Un alt motiv care ma impulsionat sa primesc Samsung Galaxy Nota 10.1 este pielea software numita Touchwiz pe care Samsung o pune in topul stocului sau implicit Android.

Caracteristici cum ar fi fereastra Multi-Window unde puteți rula mai mult de o aplicație la un moment dat și o redare pop-up în care puteți reda un clip video și continuați să utilizați dispozitivul sunt unele dintre noutățile care vin împreună cu TouchWiz pe dispozitivele Android ale Samsung.

Pot să vizionez un videoclip, să navighez pe Internet și să scriu tweeturi în același timp. Destul de dulce? Ei bine, în conformitate cu fanboys menționate mai sus, că este greșit. În măsura în care sunt concerenți, am primit nota 10.1 deoarece Apple iPad este prea scump pentru mine.

Eu de obicei nu intru în argumente fanboy, dar mi-a venit astăzi [ieri]. Vreau să spun de ce ați ajuns la concluzia că folosesc doar un dispozitiv Android pentru că nu îmi pot permite gadgeturile supraevaluate scoase de Apple? Astăzi [ieri] singur, am avut patru (4) fanboys de Apple spunându-mi că Android este destinat și folosit de cheapskates și furie doar bea în mine.

De asemenea, citiți: Nigeria este cea mai mobilizată țară din lume - Opera Mobile Report 2016

Nu este nici un secret faptul că gadgeturile Apple sunt prețuri exagerate - mult mai sus decât concurența - dar nu mă vedeți să-mi iau o lovitură pentru asta. Nici măcar nu mă veți vedea numit un produs Apple ca iPhone 5, de exemplu, o jucărie glorificată pentru simpletons care nu sunt suficient de strălucitoare pentru a ști cum funcționează telefonul real (Android).

Bine, paragraful de mai sus a fost prea dur, dar ai cum sună atunci când sunt numit "săraci" doar pentru că prefer deschiderea, personalizarea și alegerea pe un dispozitiv ecran vechi, închis și mic precum iPhone. Nu-mi place. Nici eu nu sunt împotriva iPhone-ului, dar "Fiecare proprie" este o filosofie pe care o parcurg. Nu judec un om bazat pe partea pe care o aleg. FYI, am văzut într-adevăr geeks care folosesc iPhone-uri și sunt destul de fericit cu ea.

Aproape toți cei pe care i-am văzut care utilizează dispozitive Android precum Samsung Galaxy S III sau Nota II pot să-și permită iPhone-ul de două ori, dar și-au ales telefoanele Galaxy și sunt mulțumiți de ei. Și pentru informațiile dvs., nu oricine care folosește iPhone-ul cel mai recent menționat 5 are și boot-uri de numerar. Știm pe cei care împrumută sau își golește conturile bancare (sau dorm în jur) pentru a obține un iPhone 5 (sau orice alt telefon pentru asta contează prea).

Nu; Eu nu sunt un cheapskate pentru că folosesc un dispozitiv Android. Cei care mă cheamă sau care infectează orice alt utilizator Android un cheapskate, evident, nu știu că transpirația și sângele sunt necesare înainte de ao lăsa pentru dispozitivul nostru "ieftin" Android. Pentru fiecare a lui! * picături mic și plimbări de pe stadiul transpirație *

De asemenea, citiți: Deci, iată cum am obținut eu un PIN personalizat BBM

Lăsați comentariile să înceapă!

Credit de imagine: T3

Recomandat
Lasă Un Comentariu