Principal » general » Am văzut acest lucru: telefoanele cu caracteristici acum mai profitabile decât telefoanele inteligente

Am văzut acest lucru: telefoanele cu caracteristici acum mai profitabile decât telefoanele inteligente

general : Am văzut acest lucru: telefoanele cu caracteristici acum mai profitabile decât telefoanele inteligente

Recent, am întrebat aici pe blogul mobilității întrebarea: cât timp va rămâne piața profitabilă a pieței smartphone-urilor?

Mulți respondenți au fost de părere că piața smartphone-urilor ar aduce beneficii mai mari pentru o perioadă lungă de timp. În mod deliberat am tăcut, deși nu sunt de acord cu acel flux general de gândire.

Ei bine, avem o autoritate bună de la Forbes că piața de telefoane este acum mai profitabilă decât piața smartphone-urilor. Iată cum se deschide articolul din Forbes articolul:

Pentru mulți furnizori de telefoane, lumea sa transformat cu susul în jos. Telefoanele cu funcții de 40 de telefoane Nokia sunt mult mai profitabile decât modelele Android de 200 de dolari ale Sony Ericsson. Nu este așa cum ar trebui să se întâmple revoluția smartphone-urilor.

Ei bine, asta nu a durat mult! Doar aproximativ patru săptămâni după articolul meu.

Da; piața telefoanelor cu caracteristică este în scădere, dar, de asemenea, considerăm că există acum foarte puțini producători de telefoane mobile (aproape toată lumea a abandonat acest domeniu pentru smartphone-uri), iar estimarea dvs. este la fel de bună ca și a mea care beneficiază de această schimbare.

Majoritatea oamenilor vor fi de acord cu articolul din Forbes că nu este așa cum ar trebui să se întâmple revoluția smartphone-urilor . Nu eu. Am văzut asta venind.

Citiți articolul integral Forbes

Recomandat
Lasă Un Comentariu