Principal » general » Am văzut că vine - Tecno T1

Am văzut că vine - Tecno T1

general : Am văzut că vine - Tecno T1

Acum un an, am prezis un smartphone Android de la producătorii Tecno T9 pe care l-am revizuit aici pe blogul Mobility. Deși proiecția mea a fost că un astfel de telefon ar putea să vină probabil după T9, m-am înșelat! A venit după T8, o dimensiune puternică a ecranului de 3.5 inch, cu java și WiFi. Vă rugăm să verificați o revizuire amplă pe care am făcut-o la allphonereview.com.

Android T1 a fost lansat pe data de 27 aprilie 2012 în Lagos, sud-vestul Nigeriei. Lansarea a fost neclară, în opinia mea, pentru că telefonul nu a fost prezentat fizic. Nu au existat, de asemenea, imagini ale dispozitivului de la producătorul secret.

Chiar și mai rău a fost faptul că nigerianul care a făcut dezvăluirea, unul Chidi Okonkwo, directorul general adjunct al Tecno Nigeria, a vorbit despre procesorul de telefon fiind ca un computer desktop. Ce?? El a susținut de asemenea că telefonul ar putea efectua operațiuni de tip computer? Din declarațiile sale, fie el nu știa prea multe despre specificațiile telefonului, fie juca în mod deliberat informații. Nici un preț nu a fost dat la acel eveniment.

Am făcut o mulțime de căutări pe web. Împreună cu presupunerile mele legale, permiteți-mi să prezint o previzualizare a Tecno T1 Android mobile.

Arhitectura hardware T1 se bazează pe partea T8. Modelul T8 are un ecran frumos de 3, 5 inch, la fel și T1, casa sportivă, meniul, spatele și căutarea atinge butoanele ".

Modelul T1 are o cameră frontală în afară de camera 3MP din spate. Acesta ruleaza Android 2.3.5 Gingerbread. Mai multe vesti bune! Acest droid are dual SIM activ. Tecno și-au stăpânit tehnologia dual SIM, chiar înainte ca Samsung și alții să sară. Și ghici ce, unul dintre sloturile SIM este CDMA. Băieți nebuni. Pot să-mi pun banii pe ecran fiind un adevărat ecran tactil capacitiv.

De asemenea, citiți: Vă mulțumim pentru 2012. Să facem totdeauna 2013!

Pe alte specificații, bănuiesc că un procesor de la 600MHZ la 800MHz a fost overclockat pentru a elimina Huawei Gaga și Samsung Galaxy Pocket. 3G, GPS, accelerometru, etc ar fi standard pe acest telefon și ar trebui să fie foarte înclinat către rețele sociale.

Tecno susține că Android Gingerbread OS vă oferă acces la o jumătate de milion de aplicații Android, dar nu a spus dacă toate acestea sunt gratuite.

Acum, pentru concurența pe piață, se pare că Tecno poate fi câștigătorul. Motivele mele nu sunt îndepărtate. Atât Gaga de la Huwawei, cât și Samsung Galaxy Pocket au o dimensiune a ecranului de 2, 8 inchi și au fost în preajma problemelor lor. Ambele sunt, de asemenea, incluse într-o rețea, în special Etisalat. Ambele sunt vândute pentru mai puțin de 20.000 de Naira.

T1 este probabil să fie asociat cu un cadou gratuit unic, în conformitate cu tradiția lui Tecno și cu o dimensiune mai mare a ecranului. Bănuiesc că chiar și mobilitatea domnului ar putea avea o a doua privire. Nu uitați o altă tradiție Tecno - o garanție de 13 luni și două baterii de 1400 mAh. Prețul estimat de aterizare: 25000 Naira.

Dacă sunteți joc, nu vă lăsați propriile proiecții, analize, speculații și deduceri pe smartphone-ul așteptat Tecno T1 Android.

Recomandat
Lasă Un Comentariu