Principal » general » Revizuirea I-mate JAM

Revizuirea I-mate JAM

general : Revizuirea I-mate JAM

Lansat în ultimul trimestru al anului 2004, I-mate Jam este unul dintre cele mai multe produse de la HTC, Taiwan. HTC este strict o companie de outsourcing comandată de Microsoft pentru a face ferestre mobile. Aceste dispozitive sunt de obicei vândute de către operatorii de transport și distribuitori cu nume de marcă diferite, astfel încât I-mate Jam este de asemenea marcat ca O2 XDA Mini, T-mobile MDA Compact, Dopod 818, Qtek S100 etc.

Caracteristici complete:
- Ecran TFT de 2.8 inch brilliant, cu rezoluție de 320 × 240 pixeli;
- factor de formă foarte compact;
- Carcasa din aluminiu;
- procesor Intel XScale rapid de 416 MHz;
- WM 2003 ediția de telefon OS;
- WAP / browser web;
- suport pentru clientul de e-mail;
- port de sincronizare standard mini-USB;
- camera de 1.3 megapixeli;
- Conectivitate Bluetooth, infraroșu, USB și GPRS
- slot de memorie SD / MMS cu suport pentru SDIO;
- 57, 4 MB RAM utilizabil, 7, 6 MB ROM utilizabil.

Form Factor, afișare și chei
Cuprins în aliaj neted, cu colțuri rotunjite, pentru a oferi un aspect elegant
I-mate Jam este un dispozitiv compact care se simte bine în palma ta. Acest telefon Pocket PC are o rezoluție QVGA strălucitoare pe un ecran de 2, 8 inch. Ecranul TFT de 65k culori are, de asemenea, un ecran tactil pentru comenzi și introducere de date.

Sub ecran sunt patru taste (butoane). Acestea sunt butoanele roșu și verde ale telefonului, un buton de contacte și un buton Calendar. Aceste patru butoane de bază sunt dispuse în jurul plăcii de navigație pătrate și pot fi reconfigurate. Tamponul de direcție funcționează destul de bine, iar în centru veți găsi un buton Enter.

Blocajul nu are tastatură și utilizează un panou de intrare virtual care include mai multe opțiuni: o tastatură, un telefon, un transcriber, un bloc și un recunoaștere a literelor. Un stilou este furnizat pentru a ajuta la introducerea datelor.

De asemenea, citiți: Oficialul său: Actualizările WhatsApp cu emoji "degetul mijlociu" și alte caracteristici

OS, aplicații instalate și memorie
I-mate JAM rulează pe Windows Mobile 2003. Această platformă include aplicațiile standard Windows Mobile și pachetul de utilități (Pocket Word, Pocket Excel, Pocket IE, Messenger pentru buzunar, note, sarcini, întâlniri, client de e-mail etc.) WM2003 acceptă portret și orientări pentru afișarea peisajelor pentru majoritatea aplicațiilor. Acest sistem de operare acceptă, de asemenea, aplicații compatibile cu terțe părți, inclusiv aplicații terțe de la WM 2002 și jachete Java.

WM 2003 Pocket IE suportă redarea ecranului, dar nu are în continuare mai multe ferestre de navigare și o funcție de salvare a imaginilor pe paginile web. Alte browsere precum Opera pentru Windows Mobile, Netfront și Muilti IE pot fi instalate pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.

Built-in client de e-mail acceptă POP3 și IMAP4. Este posibilă și descărcarea atașamentelor. Configurarea setărilor este ușoară și simplă. Puteți seta dispozitivul să verifice mesajele noi pe măsură ce vă convine: la intervale de 2 minute, 5 minute sau la fiecare oră.

Sunt disponibile și alte programe cum ar fi Note, sarcini, întâlniri. Sarcinile, contactele, emailurile și întâlnirile pot fi sincronizate cu Microsoft Outlook pe laptop sau pe PC folosind programul ActiveSync. Acest program vă permite, de asemenea, să răsfoiți sau să explorați directoarele și folderele de telefoane de pe PC. Puteți naviga pe net pe dispozitiv dacă PC-ul este conectat la o rețea LAN prin ActiveSync. În schimb, dispozitivul Jam are o aplicație instalată numită Modem fără fir care vă permite să navigați pe Internet pe PC utilizând dispozitivul ca modem.

Cu toate aceste aplicații instalate și opțiuni pentru terțe părți, multi-tasking-ul cu Jam este plăcut datorită procesorului Intel Xscale de 416 Mhz rapid și puternic. Deși RAM este de 57Mb, nu este niciodată o problemă pentru rularea programelor dacă ați instalat aplicațiile pe o cartelă de stocare.

De asemenea, citiți: Editarea imaginilor pe mobil

Slotul SD de pe partea superioară a telefonului suportă carduri de memorie de până la 2 GB și o varietate largă de accesorii SDIO sau periferice.

Conectivitate
Conexiunile Bluetooth, infraroșu și USB sunt fără probleme cu alte dispozitive. Aparatul se poate sincroniza cu PC-ul prin oricare dintre aceste conexiuni. Portul standard mini-USB servește ca port de sincronizare și port de încărcare. Dispozitivul se încarcă automat când este conectat la un PC prin acest port.

Multimedia
Pe partea din spate veti gasi camera de 1, 3 megapixeli pentru inregistrare si inregistrare video. Aplicațiile Windows Media 10 și Album gestionează majoritatea funcțiilor de redare media precum playerele audio pentru fișierele wav, mp3, midi și WMA și playerele video pentru fișierele WMV, 3GP, MP4 și AVI. Sunetul difuzorului este decent și clar, iar căștile stereo sunt incluse pentru o mai bună experiență de ascultare.

Durata de viata a bateriei
Bateria detașabilă Li-on este de o capacitate decentă (1200 mAh) pentru un dispozitiv atât de mic și mi sa părut că durează mai mult de trei ori cât timp Toshiba 2032 funcționează în ciuda procesorului puternic Jam 416Mhz. Este nevoie de 90 de minute pentru a încărca complet bateria și această putere poate dura o zi întreagă de lucru multi-tasking rezonabil.

Alte caracteristici / programe
- Jocuri - Solitaire și jaw breaker
- Calculator
- Calender
- Truefax
- Managerul Midlet
- Manager SIM
- Backup

Concluzie
Deși telefonul ar putea avea mai multă memorie RAM și Wi-Fi integrat, IAM JAM este un dispozitiv incredibil și am recurs la o perioadă lungă de timp pentru a rămâne cu acest factor compact.

Recomandat
Lasă Un Comentariu