Principal » general » Îmi place noul Apple, mai umil

Îmi place noul Apple, mai umil

general : Îmi place noul Apple, mai umil

N-am crezut niciodată că voi vedea vreodată această zi - un Apple mai umil, care vorbește și acționează în ton cu realitatea. Poate că câmpul de distorsionare a realității era doar o moștenire a lui Steve Jobs, iar acum că tipul a dispărut, distorsiunea se poate estompa.

În primul rând, probabil că sunteți conștient de faptul că CEO-ul Apple, Tim Cook, a oferit scuze pentru mizeria pe care o are Apple Maps și a încurajat utilizatorii să încerce Bing, Google Maps și Nokia Maps. După părerea mea, Steve Jobs trebuie să aibă ghemuiți în mormânt și să spumeze puțin din gură. Ei bine, iată un alt moment interesant: 9to5mac raportează că Apple a descris inițial Apple Maps ca fiind "cel mai puternic serviciu de cartografiere vreodată" pe site-ul lor, însă a eliminat declarația respectivă și la înlocuit cu "Toate într-o interfață frumoasă bazată pe vectori și se apropie cu ușurință. "Iată o comparație vizuală a ceea ce a fost și ce este acum:

Oricum, îmi place Tim Cook. Eu într-adevăr. Îmi place noul Apple. În zilele lui Jobs, ni s-ar fi spus că folosim greșit Hărțile, iar superlativele ar sta în chip sfidător. Tim Cook este un exemplu de tip minunat!

Uite, pun pariu că Steve Jobs planifică o înviere când vorbim, iar el se va întoarce să-și ia înapoi căștile companiei. Apple nu-și cere scuze. vreodată. Apple nu se retrage. Vreodată. Acestea sunt darul special al lui Dumnezeu pentru umanitate și este inacceptabil ca ei să se amâne înțelepciunii și sentimentelor muritorilor mai mici! La această rată, probabil Apple va mânca plăcut umil suficient pentru a folosi chiar și eticheta "Beta" pe unul sau două produse într-o zi. Poate că, într-o bună zi, Apple va fi obligat să elimine acea afirmație extraordinară că iOS este cel mai avansat sistem de operare mobil din lume. Da; Îmi place să vis; dreapta? Sau, probabil, Apple va face upgrade la iOS pentru a avea caracteristici pe care concurenții săi le-au avut de-a lungul vârstelor, ca să se califice cu adevărat pentru titlu. Cu Tim Cook la căști, dintr-o dată, asta nu mai suna ca o imposibilitate.

De asemenea, se citesc: Samsung I780 (Windows Mobile Smartphone) De Vânzare (Vândut)

Toți cântă: "Căci Tim este un om vesel ..."

Recomandat
Lasă Un Comentariu