Principal » general » Am finalizat în cele din urmă Windows 10 și îmi place să biți!

Am finalizat în cele din urmă Windows 10 și îmi place să biți!

general : Am finalizat în cele din urmă Windows 10 și îmi place să biți!

De la lansarea Windows 8, a existat această ură pe care am avut-o cu toții pentru asta. Motivele nu au fost preluate prea mult. În primul rând, ecranul de pornire care acoperă fiecare loc de pe ecran. Ea își face treaba, este o nouă curbă de învățare, dar oamenii o urăsc - inclusiv eu.

Sistemul de operare Windows 8 are o intensitate grafică încrezătoare în mine, dacă laptopul dvs. nu are curaj, nu îl va purta. Întregul lucru ma făcut să mă reticentez chiar să încerc Windows 10 după ce a fost lansat. "Poate că ar fi același lucru cu Windows 8 umflat și ciudat". Toate acestea au fost gândurile mele până săptămâna trecută.

Am înfruntat-o ​​(prin trecerea celor 7 munți și 7 râuri de îndoială ) și a descărcat fișierele necesare. Apoi a executat actualizarea. După aproape 2 ore de așteptare, am avut software-ul rulat. Iată câteva lucruri pe care îmi place foarte mult despre Windows 10:

  • Se bazeaza pe resurse - gandurile mele initiale au fost ca laptopul meu ar fi intarziat sau atarna, dar nici un astfel de lucru nu sa intamplat. După câteva repornii, laptopul rulează neted și rapid, ca în cazul Windows 7.
  • Ecranul Start este mai bun acum - la fel ca pe Windows 7, meniul este acum situat în partea din stânga a părții din stânga a Windows. Acest lucru este mult mai bine decât faptul că meniul pe ecran complet îl urăsc pe toți.
  • Mai frumos și mai intuitiv - Interfața cu utilizatorul este acum mai frumoasă și mai intuitivă. Ecranul Setare este organizat și mai simplu. Există, de asemenea, multe alte caracteristici noi și minunate, care sunt cele mai bine descrise atunci când le folosiți singuri.
  • Toate aplicațiile mele au funcționat în continuare - În timpul procesului de actualizare, am reușit să-l păstrez să păstreze toate aplicațiile mele. Chiar și după actualizare, am testat aplicațiile și au lucrat cu toții. Notă: S-ar putea să nu fiți ghinionat să nu restaurați aplicațiile, dar toate fișierele dvs. personale pot fi păstrate în siguranță și nu sunt afectate de procesul de actualizare.

Crede-mă, trebuie să elimini din mintea ta frica de Windows 10, pentru că upgrade-ul merită total. Dacă vă aflați în Abuja și în împrejurimi, puteți să mă puneți la curent pentru a vă îmbunătăți (pentru o taxă, totuși

Recomandat
Lasă Un Comentariu