Principal » general » Nu vreau să-mi transmit muzica

Nu vreau să-mi transmit muzica

general : Nu vreau să-mi transmit muzica

Am întâlnit o serie de servicii de streaming de muzică în ultima vreme. Un serviciu de streaming de muzică este bazat pe nor. Piesele muzicale nu sunt niciodată ale dvs., și vă puteți bucura de piste numai ori de câte ori există o conexiune stabilă la internet. Există tot felul de modele de facturare - o taxă globală lunară, o taxă anuală pe pistă sau un alt model hibrid.

Problema pentru mine este următoarea: că nu am niciodată ceea ce plătesc pentru mine. Nu-l dețin, pentru că nu am control asupra ei. Vreau să-mi pot muta muzica pe dispozitive - smartphone-uri, tablete și PC-uri. Vreau să ascult melodiile mele preferate fără să fiu înscris în abonamentul meu la internet mobil. Vreau control.

A fost întrebat cineva de ce popularii și convertorii de videoclipuri YouTube au devenit populare? Da; oamenii vor controlul asupra mass-media. Simplu.

Apoi, în plus față de problema de acces și de control, necesitatea de a-mi strecura muzica mărește costurile de funcționare (facturile de internet mobil) și, de asemenea, impactul asupra duratei de viață a bateriei dispozitivului meu. Desigur, atunci când internetul mobil este slăbit, presupunerea dvs. este la fel de bună ca și a mea.

Până în prezent, niciunul dintre serviciile disponibile de streaming muzică nu mi-a atras personal atenția. Oferiți-mi opțiunea de a descărca pentru o mică taxă și eu sunt unchiul tău. Dar pârâu? Nu; mulțumesc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu