Principal » general » Nu mai pot fi încântați de Windows Phone

Nu mai pot fi încântați de Windows Phone

general : Nu mai pot fi încântați de Windows Phone


O cunoștință cerută astăzi:

"Oricine altcineva va fi încântat de evenimentele Windows Phone 8 mâine?"

Citind întrebarea, mi-am dat seama că nu am fost entuziasmat de Windows Phone. Ceea ce este ciudat. Vedeți, am folosit două dispozitive WP și am beneficiat de interfața utilizator. Am fost încântat de WP, mai ales în primele zile ale parteneriatului Microsoft-Nokia.

Dar acum…. Sunt rece. Motivul nu este atrăgător: atât Nokia, cât și Microsoft nu dau nicio idee despre piața nigeriană chiar acum.

Până în prezent, Nigeria nu este acceptată oficial în Windows Phone MarketPlace. Sper că Nokia va fi în pat cu Microsoft ar schimba imaginea au fost spulberate. Nokia nu mai consideră Nigeria o piață smartphone și au listat oficial o mână de țări în care își vor canaliza energiile pentru smartphone-uri. Deci, nici un sprijin oficial pentru Lumias aici.

Ai imaginea? Atât Microsoft, cât și Nokia au dreptul să acționeze în interesul propriu, dar în cazul în care acest lucru nu este benefic pentru mine, de ce ar trebui să dau un picior de pui?

Sunt încă îndrăgostit de eleganța și fluiditatea Windows Phone, care este tot ce există. Îmi pare rău, dar acum sunt rece. Windows Phone nu se înregistrează pe radarul meu ca pe o platformă mobilă pentru a lua în considerare utilizarea mea personală. Până când lucrurile se vor schimba. Dacă se schimbă.

S-ar putea să obțin un dispozitiv Windows Phone din când în când pentru scopuri de revizuire, și asta va fi. Doresc atât Microsoft, cât și Nokia mult succes în strategiile smartphone-urilor.

PS: Voi face o declarație cu privire la noul meu sistem de operare mobil la alegere în această săptămână. A fost o lungă perioadă de timp venită de la zilele mele de "Symbian Inside".

De asemenea, citiți: LG GW300 QWERTY caracteristică telefon (imagini)
Recomandat
Lasă Un Comentariu