Principal » general » Sunt plictisit de așteptare pentru actualizarea Lumia Denim

Sunt plictisit de așteptare pentru actualizarea Lumia Denim

general : Sunt plictisit de așteptare pentru actualizarea Lumia Denim

Mă trezesc în fiecare zi, mă îngenunchez și mă rog la zeii mobilului, apoi apuc Lumia 930, scufundă în Setări, derulează până la Actualizare telefon și atinge butonul "Verifică pentru actualizări". Acest lucru este în ciuda faptului că am setat telefonul să descarce automat actualizările atunci când sunt disponibile. Telefonul se conectează la server și returnează mesajul acum plictisitor: "Telefonul dvs. este actualizat. Ultima verificare cu un minut în urmă. "

Telefonul meu rulează Lumia Cyan. Astept update-ul Lumia Denim. În fiecare zi, fac asta cam de 4 până la 5 ori pe zi. Da; Stiu. Oamenii care acționează astfel au probleme. Au nevoie de o viață. Sunt dependenți. Tocilari. Aveți nevoie de terapie. Aveți nevoie de un loc de muncă. Mulțumesc. Și eu sunt de acord. Încă…..

Din anumite motive (și cred că pot să bănuiesc, dar nu contează), băieții din gama de buget - pot confirma în mod specific 520, 630 și 720 - primesc deja actualizarea.

După cum puteți vedea, sunt atât de plictisit de așteptare pentru actualizare că trebuie să scriu un rant ca post. Acum sunt 15 minute până la ora 1 și acum ar trebui să fiu în pat. Tocmai mi-am verificat telefonul pentru actualizare cu 5 minute în urmă. Voi verifica încă o dată, închid laptopul și închid ochii noaptea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu