Principal » general » Telefonul Huawei U8180 "Gaga" - un smartphone la nivel de intrare capabil

Telefonul Huawei U8180 "Gaga" - un smartphone la nivel de intrare capabil

general : Telefonul Huawei U8180 "Gaga" - un smartphone la nivel de intrare capabil


Am acoperit deja evenimentul de lansare al lui Huawei U8180, iar Yomi are o revizuire a telefonului Gaga aici și pe blog. Deci, s-ar putea să te întrebi: Care este scopul unei a doua recenzii?

Ceea ce trebuie să așteptați din această revizuire este o narațiune de la cineva care are prima experiență vreodată cu Android OS. Da; sunt eu. De asemenea, este prima dată când petrec mult timp cu un dispozitiv complet touchscreen. Am cumpărat o dată Nokia N8, dar mi-a vândut-o la scurt timp.

Telefonul Gaga este un dispozitiv mic, elegant, cu Android 2.2 și un ecran de 2.8 inch. Specificațiile complete au fost deja publicate în revizuirea precedentă.

Setarea telefonului a fost simplă. Porniți telefonul și introduceți e-mailul și parola dvs. Google. Dacă nu aveți una, ați face bine să creați unul. Fără aceasta, nu veți putea accesa câteva caracteristici de bază ale telefonului, cum ar fi piața Android.

Luați notă, Huawei u8180 pe care o revizuesc este un dispozitiv împrumutat de la Etisalat. Este disponibil pentru oferta de la N18999. Rețineți, de asemenea, că este blocat în rețeaua Etisalat, deci uitați să încercați să introduceți o cartelă SIM dintr-o altă rețea. Asta nu va funcționa.

Ce ador pe dispozitiv
Ca cineva care vine dintr-un mediu Symbian, există anumite lucruri pe care le-am iubit imediat la telefon.

Integrarea aplicațiilor terțe cu telefonul - aceasta este o caracteristică care poate fi găsită și pe alte telefoane Android, nu doar pe telefonul Gaga. Folosesc foarte mult browserul Opera Mini, deoarece ajută la conservarea cantității de date consumate. De îndată ce faceți clic pe pictograma opțiune de pe browserul Opera Mini și faceți clic pe Partajare, vi se vor prezenta diferite opțiuni în funcție de aplicațiile de mesagerie instalate pe dispozitiv.

De asemenea, citiți: MTN BetterMe vă oferă 2GB de internet numai pentru N2, 015

În cazul meu, am instalat Facebook, Twitter pentru Android, Twitterific, Buffer App, Google+ și Gmail care au venit cu el. Browserul vă oferă opțiunea de a distribui cu ușurință ceea ce citiți în aceste locații.

Android Market
În piața Android puteți căuta între aplicații plătite și gratuite. Există o mulțime de aplicații gratuite în Android Market. În cazul meu, am fost dornici de a descărca, Twitter pentru Android, Twitterefic, pasăre Angry. Aplicația Facebook, Whatsapp, Google plus și alte aplicații cu care jocam. Trebuie să vă conectați la contul dvs. Gmail înainte de a putea accesa piața Android. După ce faceți asta, restul este ușor.

Software - ul
Gaga rulează Android 2.2 Froyo. Datorită ecranului, nu există prea multă ocazie să vă bucurați la maxim de caracteristicile acestuia. Dar vă spun că, după ce ați petrecut câteva zile cu telefonul, veți fi forțați să vă placă și doriți să o luați cu dvs. oriunde mergeți. Nu este atât de lină și rapidă când treceți de la o operație la comandă. Pentru intervalul de prețuri, totuși, voi spune că este în regulă.

Divertisment
YouTube este acolo pentru tine. Există o aplicație care este preinstalată împreună cu telefonul. Cu ușurință puteți căuta printre numeroasele videoclipuri de pe YouTube.

Am reușit să redau câteva videoclipuri pe rețeaua Etisalat 3.75G.

Redarea muzicii are prea multă calitate pe dispozitiv.

Rețele sociale
Cele mai importante rețele sociale au aplicații care sunt gratuite pentru Android, și astfel sunt disponibile pentru telefonul Gaga. Există Twitter, Facebook, Foursquare, Google Plus, Facebook și Skype. Toate acestea se integrează eficient cu contactele dvs. Atunci când descărcați diferitele aplicații, telefonul vă va solicita și vă va întreba dacă doriți ca persoanele din agenda dvs. Facebook să fie sincronizate cu persoanele de contact din telefon.

De asemenea, citiți: Shitphone: De la un iPhone la un telefon Android cu buget

Îmi place deosebit modul în care persoanele de contact se pot sincroniza cu celelalte aplicații. Acesta ar sincroniza contactele tale Google cu telefonul tău mobil pentru tine. În timp ce lucrați cu Twitter de pe Facebook, vă va permite să decideți ce browser doriți să utilizați pentru a deschide linkul.

Tastați pe ecranul tactil
Tastarea pe ecranul tactil va fi o sarcină pentru începători. Cu toate acestea, de îndată ce vă veți simți mai confortabil și veți folosi funcția de auto-corectare, veți fi confortabil. Am vorbit cu câțiva oameni care sunt fani hard core fizic QWERTY și care spun că nu vor merge pentru orice telefon touchscreen. Cred că este un sentiment care va dura doar o vreme. În curând, ecranul tactil va deveni omniprezent.

Nu m-am bucurat de câteva lucruri
Nu am putut să primesc o aplicație pentru a face clic pe ecran. După câteva întrebări, mi sa spus că va trebui să rădăcinesc dispozitivul pentru a face ca aplicațiile de pe ecranul de stocare disponibile să funcționeze cu acesta. Este foarte probabil că cei care vor alege interesul în telefonul Gaga nu sunt geeks. Deci, ei nu vor fi gata să-și rădăcească sau să-și hackească telefonul pentru a efectua o astfel de funcție.

Bateria nu durează prea mult. Nu primesc o zi întreagă de la ea. Sunt un utilizator greu.

Telefonul Gaga vine cu date gratuite de 50MB lunar de la Etisalat. Am epuizat 50MB în mai puțin de 4 ore. Dacă vă decideți să obțineți telefonul și doriți să știți cum să îl gestionați pentru a minimiza consumul de date, asigurați-vă că ați verificat această piesă pe care am făcut-o aici - Gestionarea consumului de internet mobil pe smartphone-uri Android.

De asemenea, citiți: Huawei Y9 (2018) are 4 camere și 4000mAh baterie
Recomandat
Lasă Un Comentariu