Principal » general » Huawei TalkBand B1: Ușor de purtat care mă primește

Huawei TalkBand B1: Ușor de purtat care mă primește

general : Huawei TalkBand B1: Ușor de purtat care mă primește

Unul dintre agresoarele mele cu purtători până acum a fost că nu înlocuiesc nimic pe care îl purtați deja. Doar adaugă un alt bagaj la toate bagajul pe care deja sunteți obligat să-l transportați. Vedeți articolul meu, Dacă intenționați să faceți un smartwatch, acordați atenție. Trupa medie a încheieturii nu înlocuiește telefonul smartphone, setul cu cască Bluetooth, banca de alimentare sau orice altceva. Nu atât de Huawei TalkBand B1 .

Caracteristici ale Huawei TalkBand B1

Nu numai că se împerechează cu smartphone-ul dvs. Android și iOS pentru a vă urmări activitățile de fitness, deplasările zilnice și modelele de somn, afișajul flexibil este detașabil pentru a fi folosit ca set cu cască Bluetooth, astfel încât să nu trebuie să țineți încheietura mâinii la ureche pentru a face și primiți apeluri. Acum, cineva vorbește.

Huawei pare să se adreseze și problemei bateriei. Ei pretind că B1 are un timp de așteptare de 14 zile și un timp activ de 6 zile. Timpul de încărcare de la gol este mai mic de 2 ore. Vom vedea cum vor fi folosiți acești oameni în uz real. Bineînțeles, o aplicație complet inteligentă care rulează va scurge mai repede.

Conectivitatea cu telefonul smartphone este gestionată de perechile rapide Bluetooth 3.0 și NFC. Pentru încărcarea bateriei, există un USB standard. Husa Talkband B1 este, de asemenea, rezistenta la praf si rezistenta la apa IP57, ceea ce inseamna ca poate fi imersat in apa de pana la 1M timp de 30 de minute.

Acum, dacă ar fi fost doar un ceas inteligent complet și nu doar o bandă de fitness. Dar cel puțin spune timpul. Huawei TalkBand B1 este o mișcare bună în direcția cea bună. Acum, vă rog să dați un Smartwatch care scorurile de genul acesta și care se adresează, de asemenea, tuturor celorlalte agresiuni ale mele și aveți un evanghelist în mine.

De asemenea, citit: brandul mobil nigerian, Orbra, tachinează noi dispozitive mobile pentru lansare în august 2015
Recomandat
Lasă Un Comentariu