Principal » cele mai bune oferte generale » Huawei P Smart: telefon mijlociu cu caracteristici high-end

Huawei P Smart: telefon mijlociu cu caracteristici high-end

cele mai bune oferte generale : Huawei P Smart: telefon mijlociu cu caracteristici high-end

Aici, la MobilityArena, căutăm întotdeauna smartphone-uri care vă oferă cel mai bun bang pentru banii dvs. Astăzi, accentul nostru este pus pe Huawei P Smart, un telefon de la mijlocul distanței, care vă oferă câteva caracteristici și specificații de ultimă generație.

P Smart aduce la un ecran capabil de 5, 65 inci de la marginea la marginea unui corp aluminiu, camera dubla din spate si un scaner de amprente montat pe spate. Acesta oferă opțiuni RAM de 3 GB și 4 GB și are o baterie de 3000 mAh. Aveți un amestec între Honor 7X, Huawei Mate 10 Lite și P10 Lite la un preț dulce.

În ceea ce privește construirea, P Smart este un smartphone minunat. Și acesta este doar începutul.

Camera duală combină un obiectiv de 13 megapixeli + 2 megapixeli și poate crea acele efecte bokeh pe care toată lumea le place să le arate. Camera selfie este o unitate de 8 megapixeli.

Ce fel de performanță ar trebui să vă așteptați de la P Smart? Este echipat cu un procesor HiSilicon Kirin 659 și rulează Android 8.0 Oreo. Ca atare, nu este ciudat că performanța telefonului este foarte bună. Varianta RAM de 3 GB vine cu o memorie internă de 32 GB, în timp ce varianta RAM de 4 GB are stocare de 64 GB.

Performanța este în aceeași clasă ca și cele pe care le oferă Honor 7X și Huawei Mate 10 Lite, deci dacă sunteți familiarizat cu aceste dispozitive, aveți o imagine bună. Mate 10 Lite este un dispozitiv respectabil, iar P Smart reușește să împacheteze mult din ceea ce oferă la un cost mult mai mic.

Prețul Huawei P Smart

Deci, cât costă P Smart? Veți primi în mare parte caracteristici emblematice pe acest telefon pentru un preț modest de aproximativ 214 dolari sau NGN75000 pentru varianta de 4GB RAM. Veți putea să cumpărați versiunea RAM de 3 GO pentru mai puțin - aproximativ $ 195 sau NGN68, 000.

De asemenea, citiți: Huawei Mate SE Specs și o strategie confuză privind mobilitatea în SUA

Huawei P SMart arată și efectuează costul NGN200, 000. Este un smartphone care arată foarte bine și face treaba la un preț modest. Este o fură, într-adevăr. Acesta este, probabil, cel mai bun smartphone Huawei din punct de vedere al costurilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu