Principal » general » Șoldurile HTC One X nu se află

Șoldurile HTC One X nu se află

general : Șoldurile HTC One X nu se află

Uimitor de frumos HTC One X mi-a venit în posesia unui lanț ciudat de evenimente. N-am avut planuri să-i dețin unul, dar în cele din urmă mi-a dat o singură forță în mâinile mele. Versiunea albă contează. Aoleu. Pornind de la hardware-ul poli-carbonat, a fost dragostea la prima vedere. Urați-o sau iubiți-o, HTC One X este frumoasă - și sexy pentru boot. Ea este o doamnă pe care vreau să o văd cu - frumoasă (i-am spus din nou), sexy (a spus și asta din nou) și foarte clasică. E covorul roșu.

Întregul shell al lui One X strigă: "Uită-te la mine! Atinge-ma!! Ține-mă! "Și eu am făcut cu bucurie acea zi după zi. Dacă vă aduceți aminte cum iubesc corpul neted al telefonului Nokia N9, poate puteți aprecia modul în care pot fi atât de capabili în călcâie, încântați de curbele și liniile lui One X.

Dar, cu excepția externelor, bootarea One X și constatarea că interfața utilizator personalizată netedă numită Sense UI ascunde departe urâtul relativ al Android Ice Cream Sandwich tocmai mi-a făcut ziua. Sense UI dă impresia de bomboane sau bunătate ciocolată. Nu am fost niciodată un fan al UI-ului Android - până când a apărut Jelly Bean. Îmi place Jelly Bean. Mult. Totuși, Sense UI o face pentru mine. Unul X este primul și singurul smartphone Android pe care l-am folosit, care nu simte și nu arată ca Android. Android este musculos și bărbătesc în cea mai mare parte. Sense UI pe One X este doamnă și foarte sexy. Oh da!

Mi-a plăcut Nokia 9500, E90 și N900 în acea zi. Mi-am iubit și smartphone-urile BlackBerry, printre altele. Dar le-am iubit pe toate ca pe unelte de lucru eficiente. HTC One X este un ceainic diferit de pește. O iubesc ca o doamnă și un iubit. Unul X este primul smartphone care îmi câștigă inima când o doamnă câștigă inima unui tip. Ea este prima care mă transformă într-o "femeie înfășurată". Aceasta nu este o iubire platonică.

De asemenea, citiți: Psst! Luați în considerare toate compromisurile dvs. anterioare WhatsApp compromise

Datorită Sense UI, One X are cea mai bună tastatură de pe ecran pe care am văzut-o pe orice platformă mobilă, bar Windows Phone. Înțeleg că HTC o va binecuvânta cu Jelly Bean și o versiune mai nouă și mai sexy a Sense UI. Oh baiete! Nu pot să aștept.

Mai puternice telefoane Android cu patru cipuri Android ar putea apărea, la fel ca noul LG Optimus G, dar o să găsesc una la fel de sexy ca și această dame? Poate. Poate că nu. Numai timpul va spune.

Eu nu ma sarut si spun, dar walahi, soldurile HTC One X nu mint.

Recomandat
Lasă Un Comentariu