Principal » general » Afișajul HTC One X trece în starea de repaus în timp ce este încă activat

Afișajul HTC One X trece în starea de repaus în timp ce este încă activat

general : Afișajul HTC One X trece în starea de repaus în timp ce este încă activat

Am avut o problemă specială cu unitatea HTC One X cu mine. Singura modalitate de ao descrie într-o singură propoziție este că arată că ecranul One X merge să doarmă fără să fi oprit încă. Afișajul nu răspunde și nici tastele de meniu nu sunt disponibile. Puteți "reda" afișajul din nou apăsând butonul de alimentare pentru al opri și apoi atingeți-l a doua oară pentru al trezi din nou și totul funcționează bine până la data viitoare.

Am făcut niște interviuri pe internet pentru informații despre acest fenomen și am constatat că destul de mulți alți utilizatori HTC One X se confruntă cu aceeași problemă. Am găsit, de asemenea, o soluție posibilă și mi-am dat o lovitură. Potrivit sursei, una dintre actualizările recente ale lui HTC pentru One One a dat naștere unor aplicații și servicii încorporate.

Îmi amintesc că, pentru prima dată, alimentând One X-ul, o actualizare a firmware-ului OTA era în așteptare și l-am alergat. Câteva zile mai târziu, a existat o altă actualizare, pe care am aplicat-o și pe dispozitiv. Nu-mi amintesc exact când a apărut această problemă.

Dacă vă confruntați cu această problemă, urmați următoarele lucruri:

1. Resetați cu greu dispozitivul (după copierea de rezervă a aplicațiilor și a fișierelor)

2. Accesați Setări -> Aplicații și dezactivați următoarele:
- Furnizorul de vreme HTC
- Furnizorul de sincronizare HTC Weather
- Hărți
- Vremea
- Weather Widget

Dezactivarea celor de mai sus a redus problema până la minimul minim, nu a fost eliminată complet. HTC are nevoie să remedieze acest lucru printr-o actualizare a firmware-ului.

Din fericire, niciunul dintre serviciile cu handicap nu este vital pentru nevoile mele de smartphone de zi cu zi. Ar trebui să călătoresc sau să găsesc o locație, dar ce ar face fără Hărți?

De asemenea, citiți: aplicațiile și serviciile mobile esențiale ale Mister Mo

Dacă dețineți un X, sper că veți găsi sfaturile de mai sus utile. Dacă nu ați implementat ultima actualizare, vă rugăm să nu faceți acest lucru, deoarece există șansa ca această chestiune să provină de aici.

Recomandat
Lasă Un Comentariu