Principal » general » HTC One (M8 Eye): Sfârșitul UltraPixel-ului?

HTC One (M8 Eye): Sfârșitul UltraPixel-ului?

general : HTC One (M8 Eye): Sfârșitul UltraPixel-ului?

HTC One (M8 Eye) este un duplicat exact al lui HTC One (M8), dar cu camera de 4 megapixeli "UltrPixel" din M8 înlocuită cu o unitate de 13 megapixeli. În sfârșit, și sperăm că HTC ascultă piața.

Da; megapixeli nu sunt toate care determină calitatea imaginii fotografiilor aparatului foto, dar ele sunt un factor imens. De ce? Mai multe megapixeli înseamnă mai multe detalii. De aceea, indiferent cat de bun a fost UltraPixel-ul de 4 megapixeli, HTC a fost intotdeauna in spatele restului competitiei atunci cand sa ajuns la rezolutie si detalii ale imaginii. Atâta timp cât vizionați fotografiile pe ecranele minuscule ale smartphone-urilor, imaginile de 4 megapixeli pot părea bine. Transferați-le într-un PC și comparați-le cu fotografii comparative de la cameraphone de la Nokia, Samsung, Sony și altele și sunteți rapid vindecați de hype-ul din spatele UltraPixels.

Aici spera ca ochiul M8 nu este un blitz in tigaie, dar este inceputul HTC-ului luandu-si jocul cu camera mai mult in serios. De acum înainte, nu mai aveți nevoie de UltraMPixeli de 4 megapixeli. Compania taiwaneză trebuie să se ridice la farfurie și să ne dea camere cu adevărat provocatoare pe navele emblematice. La fel ca cel de pe ochiul M8. Joc de cuvinte intentionat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu