Principal » general » HTC Dream AKA T-mobile G1 a fost primul smartphone Android

HTC Dream AKA T-mobile G1 a fost primul smartphone Android

general : HTC Dream AKA T-mobile G1 a fost primul smartphone Android

Cu Android în mod clar platforma mondială de lider și cea mai avansată smartphone, asta e tot în cazul în care toate hype este în aceste zile. Este uimitor cât de mult Android OS a venit într-o perioadă atât de scurtă de timp de la primul dispozitiv a intrat pe piață în octombrie 2008. Am crezut că ar fi interesant să aibă fanii și utilizatorii Android sunetul aici și să împărtășească cu noi ceea ce primul lor Android smartphone a fost și, dacă este posibil, când a fost achiziționat.

Mo primul smartphone Android: HTC Dream AKA T-mobile G1

Pentru a da startul procedurii, primul smartphone Android a fost strămoșul original, progenitorul cursei Android, HTC Dream AKA T-mobile G1. Am cumpărat o unitate de mâna a doua în luna mai 2009. Oh, de fapt, am condus la Ibadan să fac și cumpărarea. Am vrut să încerc Android atât de rău. Era ciudat și aproape urât. Nu a existat nici un editor de documente încorporat / editor în el, care a fost o problemă pentru mine atunci, deoarece smartphone-ul meu a fost instrumentul meu principal de afaceri atunci. Unul dintre gripile mele despre G1 a fost: "Viața bateriei este frustrant! G1 arde pur și simplu combustibilul ca o mașină de curse. "Da; a facut. Buhahaha!

Dar mi-a plăcut copilul. Pe lista mea de plăceri a fost aceasta: "Atingeți, glisați și atingeți și cu o reacție care este rar văzută în dispozitivele touchscreen." De asemenea, am spus într-o revistă G1 că atunci era convingerea mea fermă că Android era pe cale să oferind Symbian o rundă de bani în ceea ce privește cota de piață. Ei bine, asta e deja istorie.

De asemenea, citiți: De ce rămâneți din spațiul de stocare intern pentru aplicații pe Android mobil

Bine, băieți: rândul tău. Spuneți-ne ce a fost primul smartphone Android, când l-ați cumpărat, și ce credeți despre el atunci.

Recomandat
Lasă Un Comentariu