Principal » general » HP lansează cele mai subțiri și mai ușoare laptop-uri din clasa business

HP lansează cele mai subțiri și mai ușoare laptop-uri din clasa business

general : HP lansează cele mai subțiri și mai ușoare laptop-uri din clasa business

Cu câteva zile în urmă, HP a dezvăluit că este cea mai subțire și mai ușoară linie de laptop-uri de afaceri. Familia celor mai subțiri și mai ușori laptopuri va include seria EliteBook 700 și 800, EliteBook Folio 1020 și EliteBook Folio 1020 Special Edition. HP pare să vizeze întreprinderea mobilă cu această ultimă gamă de laptop-uri, deoarece se spune că oferă performanțe excepționale atât în ​​afaceri, cât și în ceea ce privește securitatea.

Iată un comunicat de presă de la HP de mai jos:
PALO ALTO, CA- (Marketwired - 2 decembrie 2014) - HP (NYSE: HPQ) a prezentat astăzi familia HP EliteBook Folio 1020, cea mai subțire și mai ușoară notebook din clasa business. HP EliteBook 1020 și HP EliteBook 1020 Special Edition (SE) sunt ultra-subțiri la 15, 7 mm, iar SE beneficiază de un amestec exclusiv de aliaj de magneziu-litiu și fibră de carbon reutilizabile HP pentru a obține o greutate de numai 1 kg (2, 2 lbs.)

Ambele au un design dur, de vârf, care oferă performanțe de clasă de afaceri de elită. "HP EliteBook1020 reprezintă o inovație în materie de schimbare a jocului atât în ​​materie de materiale, cât și în inginerie mecanică, pentru a crea cele mai subțiri și mai ușoare notebook-uri de afaceri într-un factor de formă care permite clienților noștri să fie mai productivi în mai multe locuri", a declarat Alex Cho, vicepreședinte și director general, PC-uri comerciale HP. "Clienții cer nu numai un notebook elegant, subțire și ușor, dar și un dispozitiv care oferă securitate avansată și poate rezista cerințelor riguroase care vin cu un stil de viață extrem de mobil - iar HP EliteBook 1020 oferă această soluție completă".

Concentrați-vă pe securitate și fiabilitate
HP EliteBook 1020 și HP EliteBook 1020 SE ultra-ușoare sunt proiectate în spiritul mobilității întreprinderilor, cu o durată de viață de până la 9 ore pentru a activa o zi de lucru completă. La fel ca restul familiei EliteBook, acestea sunt concepute pentru a trece la testele militare (MIL-STD 810G) - picături, șocuri și expunerea la temperaturi și umiditate extreme și teste de înaltă presiune. Aceste notebook-uri oferă, de asemenea, o viteză și o funcționare aproape silențioasă, cu design fără ventilator și stocare în stare solidă, susținută de cea mai recentă tehnologie de procesor Intel® Core-M ™.

De asemenea, citiți: Fotografii ale LG Optimus L5 Dual E615

Ambele dispozitive sunt livrate împreună cu soluțiile HP Client Management și cu tehnologiile opționale LANDesk și Intel® vPro ™ (5) pentru integrarea și implementarea cu ușurință într-un mediu IT al întreprinderii. Notebook-urile includ securitatea exclusivă a companiei HP, incluzând certificatul Trusted Platform Module (TPM) 1.2 / 2.0 (6), autentificarea pre-boot, cititorul de amprentă și BIOS-ul exclusiv de auto-vindecare HP Sure Start pentru a vă proteja mai bine dispozitivul, datele și identitate.

HP EliteBook 1020 cu touchscreen opțional și HP EliteBook 1020 SE oferă o claritate strălucitoare pe ecranul Quad HD (QHD) de diagonală de 12, 5 inci și sunt primele EliteBooks care vor veni cu tastatura HP Premium, o tastatură nou proiectată care oferă optimizat, un răspuns cheie consecvent bazat pe testarea utilizatorilor și feedback-ul. Camera web de 720p, difuzoare frontale cu HD Audio cu DTS Studio Sound ™ și software-ul de reducere a zgomotului HP, fac din conferințe web și colaborare în plină desfășurare mult mai productive, cu o diferență pe care o puteți auzi.

În continuare puteți să faceți clic pe link-ul sursă de mai jos pentru a vedea mai multe detalii.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu