Principal » general » Touchpad-ul HP Touchpad?

Touchpad-ul HP Touchpad?

general : Touchpad-ul HP Touchpad?

De recent, dispozitivul HP TouchPad al soției mele a avut probleme cu încărcarea. se pare că încărcătorul este deteriorat. Ordinarilly, că nu ar trebui să fie o problemă, la urma urmei utilizează un port microUSB pentru încărcare.

Dar este o problemă: vedeți, HP a setat dispozitivul TouchPad astfel încât să nu se încarce, cu excepția faptului că utilizați încărcătorul propriu furnizat. Cât de prost poate fi asta? În această lume a porturilor universale? Avem cel puțin patru microUSB încărcătoare în casă, iar atunci când este conectat la TouchPad, ceea ce primim este mesajul din imaginea de mai sus. Duh.

Unde se găsește un încărcător HP pentru TouchPad, un produs întrerupt în această zi și vârstă?

TouchPad este un comprimat de 10 inchi care rulează WebOS, sistemul de operare mobil frumos, construit de Palm pentru a înlocui Palm OS, dar care nu a decolat niciodată și a fost în cele din urmă achiziționat, apoi aruncat de HP. Se pare că sistemul de operare a fost programat să nu recunoască încărcătoarele non-HP.

În plus, în această dimineață, soția a vrut să acceseze anumite documente pe TouchPad, dar toate aplicațiile încorporate (cu excepția browserului web) au dispărut. Plecat. Nicăieri nu găsiți (a se vedea imaginea de mai jos).

Conectând-o la un computer în modul de hard disk, am putut vedea că toate fișierele și documentele ei erau încă pe dispozitiv, dar nici o suită Office, vizualizator de imagini etc. pentru a le vedea pe TouchPad-ul în sine.

Trecând prin dispozitiv, opțiunea de a descărca aplicațiile a dispărut. Este ca și cum cineva ar fi hacked în el și aplicații dezactivate!

La revedere WebOS; Bună ziua Android
M-am gândit la acest lucru și decizia mea este că voi bloca TouchPad-ul cu Android. Acest lucru este posibil și a fost făcut deja de alții. Sperăm că sistemul de operare Android nu va respinge alte încărcătoare cum ar fi WebOS-ul.

De asemenea, citiți: De ce aplicațiile mobile pot ucide Google

Noua închiriere a vieții, sau înjunghierea morții
Dacă funcționează, tocmai mi-am cumpărat soția un contract de închiriere suplimentar pe HP TouchPad. Dacă nu, clopotele funerare vor suna ....

Recomandat
Lasă Un Comentariu