Principal » general » Cum să vizionați DSTV pe Nokia N8

Cum să vizionați DSTV pe Nokia N8

general : Cum să vizionați DSTV pe Nokia N8

În această zi falsă, am fost obosit și plictisit în birou după mai multe întâlniri cu clienții mei. Mi-am luat Nokia N8 cu intenția de a găsi un joc pentru a juca, dar am constatat că nu aveam chef de joc. Apoi, am navigat online pentru a căuta orice aplicație interesantă pentru a instala pe N8-ul meu. În acest moment, am ajuns în această aplicație incredibilă DsTV Mobile. Este un widget dezvoltat de DsTV pentru Nokia N8. Cu această aplicație, puteți viziona gratuit Euronews, Supersport Blitz și SawSee.

Puteți descărca DsTV pentru Nokia N8 aici.

Aplicația funcționează prin streaming de conținut prin conexiunea dvs. la internet mobil. Ca atare, dezavantajul acestei aplicații este că necesită o mulțime de date în flux. A trebuit să găsesc o modalitate de a utiliza această aplicație fără a-mi epuiza 15mb de la Etisalat pe care o folosesc pentru e-mail, deoarece nu plătesc pentru planul de date (asta este o altă zi).

M-am dus din nou la vânătoare online pentru o aplicație care să mă ajute să-mi transform laptopul într-un hotspot WiFi (am fost îngrijorat de configurarea rețelei peer-to-peer în fiecare dimineață pentru a-mi folosi dispozitivul mobil).

Aici am întâlnit încă o provocare - majoritatea aplicațiilor disponibile suportă doar Windows 7. Acer Aspire AS3810T rulează pe Vista. Cu o oarecare persistență, după aproximativ o oră de căutare, am găsit ceea ce căutam în Bzeek.

Bzeek transformă laptopul într-un punct de acces software gratuit și cu ușurință.

Bzeek suportă Windows 7, Vista și XP.

Câteva aspecte importante de pe site-ul Bzeek:

  • Bzeek are un built-in firewall care protejează calculatorul și rețeaua.
  • Bzeek creează o rețea complet separată pentru ceilalți vizitatori, care funcționează lângă rețeaua dvs. existentă.
  • Funcțiile de securitate ale lui Bzeek asigură că oamenii care se conectează la Bzeek nu pot accesa sau chiar să vadă calculatorul.
  • Aceasta înseamnă că nu vă pot vedea fișierele, să știți cine sunteți sau să aveți orice fel de acces la computer.
De asemenea, citiți: 2017 Top 10 Smartphone diagramă: A se vedea cine face tăietura

Cu Bzeek am reușit să împărtășesc accesul la internet de la modemul meu Starcomms cu Nokia N8. Acest lucru mi-a ajutat să economisesc bani pe date și aș putea, de asemenea, să iau biroul meu moblie oriunde și să-mi împărtășesc accesul la internet cu orice dispozitiv. Desigur, acest lucru a funcționat foarte bine pentru a viziona sport și știri prin Dstv mobile pe N8-ul meu.

Pentru a obține mai multe informații despre cum să instalați și să utilizați dstv mobile, faceți clic aici.

Vă rugăm să rețineți:
Este posibil să trebuiască să dezactivați paravanul de protecție pentru a utiliza Bzeek (deoarece vine cu propriul firewall). Am avut probleme de conectivitate după ce l-am instalat până mi-am dat seama.


Urmează în continuare de la Etimbuk Bassey: Smartphone-ul dvs.: utilizarea datelor și productivitatea afacerii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu