Principal » general » Cum de a debloca iPhone 4 folosind Gevey sim.

Cum de a debloca iPhone 4 folosind Gevey sim.

general : Cum de a debloca iPhone 4 folosind Gevey sim.

Iată un ghid rapid pentru a vă debloca iphone 4 care rulează benzile de bază 03.10 și 04.10 care nu sunt deblocate din fabrică. În prezent, nu există deblocarea software-ului pentru benzile de bază. Există două metode disponibile pentru deblocarea dvs.

1. Cumpărați un deblocator oficial
Puteți face o căutare rapidă pe Google pentru acest lucru, deoarece un număr destul de mare de site-uri oferă deblocări online ale benzilor de bază la prețuri destul de accesibile. Cu toate acestea, nu pot garanta valabilitatea anumitor site-uri, deci trebuie să fiți atenți.

2. Folosiți Gevey Sim
Deblocarea SIM Gevey utilizează un interpozer SIM care se află între hardware-ul de bază și cartela SIM în sine pentru a efectua procedura de deblocare, făcând iPhone 4 bazele 01.59.00, 02.10.04 03.10.01, 04.10.01 toate unlockable.

SIM-ul Gevey este o SIM mult mai subțire care trebuie plasată pe cartela SIM obișnuită, astfel încât ambele să se potrivească în suportul SIM al telefonului. Trebuie să rămână în permanență pe loc pentru ca telefonul să rămână deblocat.

Este o metodă de deblocare destul de fiabilă, dar poate fi incomodă uneori mai ales în zonele cu acoperire slabă a rețelei, deoarece trebuie să repetați procedura de deblocare dacă semnalul se pierde mai mult de 2 minute.

Iată ghidul pas cu pas pentru utilizarea deblocării Sim Gevey

Pasul 1 : Apelați 112 apoi închideți după 2 secunde

Pasul 2 : Așteptați 15 secunde, apoi treceți telefonul în modul avion

Pasul 3 : Așteptați până primiți mesajul "Nu este instalat un card Sim"

Pasul 4 : Odată ce ați primit acest mesaj, opriți modul de avion. Dispozitivul dvs. va afișa probabil "Sim Failure" pentru câteva secunde și apoi ar trebui să deblocheze singur.

De asemenea, citiți: Light Phone 2: De ce ați plăti 400 $ pentru un astfel de dispozitiv?

Dați-mi voie să știu dacă acest lucru a fost de ajutor. Știu că unii cititori au cerut acest lucru pe contul meu de twitter. Oh, și apropo, iPhone 4S meu urmează să sosească în această săptămână. Am deja nerăbdare! Continuați să verificați mobilitatea pentru prima revizuire nigeriană a iPhone 4S și Siri!

Recomandat
Lasă Un Comentariu