Principal » auto general » Cum Uber trece la autoturisme

Cum Uber trece la autoturisme

auto general : Cum Uber trece la autoturisme

În ultimii ani, atenția a condus la autoturisme. Odată cu aprecierea tehnologiei Tesla, alți producători de autovehicule se îndreaptă spre autovehicule sau autoturisme semi-autonome. Uber este deja remarcabil în legătură cu producătorii de mașini pentru fabricarea unor astfel de mașini pentru ei. Scopul este de a înlocui milioane de șoferi umani Uber cu autoturisme.

Înainte de sfârșitul acestei luni, Uber va începe testarea autoturismelor în centrul orașului Pittsburgh. Utilizatorii vor cere mașinile de pe telefoanele lor, dar pentru moment o persoană va avea un loc pe scaunul șoferului. De asemenea, va fi și copilot, pe scaunul pasagerului din față. Lucrarea lui ar fi să ia note pe un laptop.

Pentru siguranță și securitate, tot ceea ce se întâmplă este înregistrat de camerele din interiorul și din exteriorul mașinii. Fiecare masina va fi echipata cu un computer comprimat pe bancheta din spate. Aceasta va informa călăul că sunt într-o mașină autonomă și să explice mai departe ce se întâmplă.

Uber are o înțelegere cu Volvo pentru a produce 100 de vehicule sportive Volvo XC90 special modificate. Aceste autoturisme vor fi dotate cu zeci de senzori, camere foto, lasere, receptoare GPS etc., pentru scopul auto-condus. Pentru Uber, obiectivul ar fi să ne împiedice să avem șoferi în mașină. Ar trebui să ne așteptăm să vedem mai multe din următorii ani.

Deocamdată, mașinile de test Uber călătoresc cu șoferi de siguranță,

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu