Principal » general » Modul în care vă deplasați vă transformă într-un junkie WiFi gratuit

Modul în care vă deplasați vă transformă într-un junkie WiFi gratuit

general : Modul în care vă deplasați vă transformă într-un junkie WiFi gratuit

Dacă faceți o mulțime de călătorii internaționale, șansele sunt că ați văzut cum vă evoluați într-un drogat WiFI gratuit. Acest lucru este valabil mai ales dacă rămâneți pe perioade foarte scurte.

Costurile de roaming a datelor sunt ridicate, iar fiecare persoană sensibilă încearcă să evite căderea pe acel traseu. Este o ultimă soluție. Obținerea unui SIM local este o idee grozavă. Funcționează atât pentru voce, cât și pentru date, dar este deosebit de util dacă trebuie să efectuați apeluri în timp ce există. Dar dacă nu vizitați destul de des un oraș, înseamnă că trebuie să primiți o nouă cartelă SIM și un număr la fiecare vizită.

Dacă nu aveți nevoie de apeluri telefonice, cu toate acestea, este posibil să nu vedeți nevoia de a cumpăra o cartelă SIM locală. WiFi-ul poate umple golurile în mod eficient.

Și ceea ce este mai bine decât WiFi, dacă nu WiFi gratuit; dreapta?

Vânătoarea pentru WiFi gratuit

Deci, vă aflați în timp ce vă apropiați de telefonul dvs. inteligent, căutând gratuit WiFi la aeroport la sosire. Cu siguranta, fiecare aeroport international de sine respecta asta. Chiar și Aeroportul Internațional Félix Houphouët-Boigny din Abidjan, Coasta de Fildeș a avut WiFi gratuit care a funcționat.

Când ajungeți la hotelul pe care îl cazați, căutați din nou. Timp de cumpărături? Walmart ar trebui să aibă WiFi gratuit, deci vă îndreptați către Walmart și căutați din nou. Bang! Chiar și operațiile de magazin mai mici au WiFi gratuit.

Este vineri seara și ce este o vizită într-un oraș nou, fără a explora viața de noapte? Deci, ajungeți la acest salon leagăn și, de îndată ce vă așezați, atingeți și glisați pentru a verifica dacă există un hotspot disponibil gratuit.

Citește și: Fero Royale X1 Specificații & Prețuri

Sperăm că știți că hotspoturile WiFi gratuite vin cu riscuri de securitate și confidențialitate, dar probabil că nu vă pasă mult în acest moment. Luați în considerare utilizarea unei rețele VPN. Nevoia de a rămâne conectată este la fel de puternică ca nevoia de oxigen. Și astfel căutați și căutați. Există o listă cu cele mai ieftine servicii VPN aici la VPNAlert.

Accesul la internet a devenit esențial pentru a trăi în secolul 21, mai ales atunci când se află într-o călătorie. Chiar și în cazul în care trebuie să efectuați apeluri, VoIP - care rulează pe o conexiune la internet - poate salva ziua.

Dacă ați vânat instinctiv pentru WiFi gratuit în fiecare oraș pe care îl vizitați, felicitări! Sunteți în mod oficial un drogat WiFi gratuit. Contactați-ne pentru a vă colecta insigna.

Rețineți că există unele servicii care oferă o rețea "la nivel mondial" de hotspoturi cu plată WiFi, deși. Plătiți și veți avea o conexiune mai sigură. Problema este că multe dintre aceste servicii nu au acoperire oriunde te duci, deci într-un anumit moment, va trebui în continuare să vânați.

Mult noroc, prădător de hotspot. Fie ca forța să fie cu tine.

Recomandat
Lasă Un Comentariu