Principal » general » Cum funcționează Symbian și alții.

Cum funcționează Symbian și alții.

general : Cum funcționează Symbian și alții.

Mike Rowehl rula ThisIsMobility.com, un blog care se concentrează pe "Ripping mobilitatea de la ghearele de telecomunicații". El este, de asemenea, un dezvoltator cu 9 ani de experiență, iar într-un articol foarte interesant arată cum Nokia / Symbian și alți producători și părțile interesate au avut loc scenariul de dezvoltare mobilă până când Apple a urcat la farfurie.

Extras:

Lucrez de ani de zile. Și ani și ani și ani și ani, încercând să ieșim la toate aceste telefoane, încercând să construim aplicații sau site-uri web care au reușit să lovească o masă critică de utilizatori pe toate aceste telefoane acolo. Sau cel puțin suficienți utilizatori pentru a conduce o afacere profitabilă. Mulți dintre noi am încercat.

Și, în general, lucrăm la ea singură. Nu a existat prea mult ajutor de la producătorii de telefoane mobile, puțin ajutor din partea furnizorilor de sisteme de operare, și de fapt nici un ajutor de la transportatori (deși vor fi foarte rapizi să-ți spună altfel). Ori de câte ori dezvoltatorii noștri s-ar plânge sau ar încerca să schimbe modul în care lucrurile au funcționat acolo, existau mereu niște scuze pentru motivul pentru care lucrurile nu sunt mai bune. Vom cere browsere mai capabile și răspunsul a fost că durata de viață a bateriei și constrângerile de rețea fac imposibilă crearea unui browser de capacitate aproape de desktop pe un dispozitiv mobil. Vom cere instrumente de dezvoltare care să ușureze dezvoltarea și să faciliteze depanarea și ni sa spus că dezvoltarea mobilă este prea complexă pentru a încerca să o simplificați. Vom cere un simplu sistem de plată care să nu ducă la abandonarea masivă a plăților și toată lumea să râdă.

Întregul sistem a fost blocat, pentru că nimeni cu puterea de a fi fost cu adevărat interesat să-l scuture. Am continuat să fim scuzați după o scuză care justifică lipsa generală de progres pe toate fronturile. Dar atunci vine ceva care face ușor, adesea profitabil și adesea chiar distractiv să se dezvolte din nou pentru mobil. Apple a expus faptul că lipsa de progres în domeniul mobil nu era ceva inerent sistemului. Cineva cu motivația potrivită poate chiar să scuture lucrurile și să treacă din nou trenul.

Articolul complet: Vă rugăm să nu greseala mea apatie pentru o lipsă de înțelegere

De asemenea, citiți: De ce un flux de lucru de marketing este esențial

Comentariile vă rog!

Recomandat
Lasă Un Comentariu