Principal » general » Cum să comutați la un nou telefon fără a-ți pierde contactele

Cum să comutați la un nou telefon fără a-ți pierde contactele

general : Cum să comutați la un nou telefon fără a-ți pierde contactele

Dispozitivele smartphone moderne au suport Gmail sau Outlook complet și pot sincroniza contactele. După ce configurați Gmail sau Outlook pentru a vă sincroniza contactele din telefonul mobil, de fiecare dată când treceți la un nou telefon, tot ce trebuie să faceți este să configurați Gmail / Outlook pe noul telefon și toate contactele să fie copiate fără fir pe noul dispozitiv. Uşor. De asemenea, orice modificări pe care le faceți la contactele dvs. pe desktopul Gmail sunt sincronizate cu dispozitivul dvs. și invers.

Iată pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a vă asigura că sincronizați persoanele de contact între dispozitive:

1. Aveți nevoie de un cont Gmail sau Outlook
Fiecare cont Gmail sau Outlook are atașat serviciul Persoane de contact, deci, dacă aveți unul, sunteți bine să mergeți. Dacă nu aveți una, creați una. Puteți crea unul pe telefonul dvs. accesând Gmail.com sau Outlook.com. Dacă aveți deja unul, nu este necesar să creați altul. Puteți utiliza contul existent.

2. Configurarea pe mobil
Pe telefonul în care aveți contactele acum, lansați aplicația Gmail sau Outlook și configurați-vă contul Gmail pe acel telefon pentru e-mail. Apoi mergeți la meniul Setări și verificați toate opțiunile pentru a activa sincronizarea Contactelor și Calendarului. Dacă ați avut deja configurarea contului dvs., sunteți bine să mergeți.

3. Importă contactele SIM / telefon
Dacă aveți contactele pe contactele SIM sau telefon, deschideți aplicația Contacte -> Meniu -> Import / Export -> Selectați pentru a exporta de pe SIM / Telefon și a importa în contul dvs. Gmail / Outlook.

De asemenea, citiți: Cisco lansează un joc Android care luptă împotriva programelor malware

După ce ați terminat, sunteți bine să mergeți. Toate contactele de pe cartela SIM sau telefon au fost adăugate la contactele Gmail / Outlook. De acum încolo, pentru a adăuga contactele din telefonul mobil la orice dispozitiv nou, configurați-vă contul Gmail sau Outlook pe dispozitivul în cauză și vizionați magia.

Notă
Când adăugați noi contacte pe dispozitiv, selectați întotdeauna opțiunea "Salvați ca contact Google / Outlook". Unele dispozitive vor introduce adresa dvs. de e-mail în locul contului Google sau Outlook.

Am pierdut nimic din acest tutorial? Faceți cip cu un comentariu de mai jos, pentru a putea continua să vă perfecționați ghidul pentru dvs. Aveți mai multe întrebări despre asta? Sunteți bineveniți să întrebați și voi încerca să vă răspund.

Recomandat
Lasă Un Comentariu