Principal » general » Cum să condimentezi călătoria cu familia și prietenii

Cum să condimentezi călătoria cu familia și prietenii

general : Cum să condimentezi călătoria cu familia și prietenii

Nigerienii iubesc să călătorească acasă pentru vacanțe. Familia și prietenii sunt cei mai apreciați. Indiferent dacă conduceți la Lagos, Ibadan, Kaduna, Jos, Port Harcourt, Kano sau Benin City, înfrângerea în mașină nu este ceea ce ar trebui să auziți atunci când vă aflați pe drum - aceasta vă strică doar călătoria și rănește relațiile . Indiferent dacă sunt blocați în trafic sau călători timp de ore, călătoriile de Paști pot transforma distracția în grup într-o dispută.

Pentru a ușura stresul din acest Paște, Ford Motor Company oferă câteva sfaturi bune pentru călătorii pentru o experiență de conducere distractivă și sigură. Unele curtoazii simple pentru mașini pot face călătoriile mai plăcute atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Din eticheta politicoasă a pasagerilor până la utilizarea considerabilă a noilor tehnologii ale vehiculelor, aceste sfaturi utile vor avea familii sau prieteni rușinoși fericiți în acest sezon.

Dați-i călătorilor un tur mare . Este posibil ca pasagerii dvs. să nu fiți familiarizați cu călătoria dvs. Puneți-i în pace. La fel ca și cum ați arăta un oaspete la casa dvs. unde este baie, informați pasagerii despre controalele pe care le au pentru sistemele de divertisment, scaunele și ferestrele. Identificați sursele de alimentare pentru telefoane și electronice, cum ar fi porturile USB cu încărcare inteligentă din spatele vehiculului. Asigurați-vă că toți pasagerii dvs. au ceea ce au nevoie înainte de începerea călătoriei.

Conștientizarea bate plictiseala. Când este blocat în trafic greu de vacanță, un mic preparat poate merge mult. Înainte de a sari în spatele volanului, curățați-vă călătoria cu drumeții, podcast-uri și audiobook-uri, puteți încărca chiar și câteva cursuri online. Creați o listă de redare. Cu sistemele de divertisment și de comunicare în mașină, cum ar fi Ford SYNC®, este mai ușor ca oricând să aduceți o lume de conținut pentru călătorie.

De asemenea, citiți: Creați un ecran de pornire mai bun cu testul #myAndroid Taste

Dacă șoferul este gazdă, pasagerul este oaspetele. Nu uitați să le mulțumiți șoferului pentru faptul că vă stresați de conducerea de vacanță de înaltă presiune, ușurați sarcina preluând anumite responsabilități proprii. Oferiți-vă să plătiți pentru combustibil, să luați gustări și băuturi și să împachetați mașina. De asemenea, luați în considerare aducerea unor tratamente sau un cadou.

Comunicați itinerariul . Călătorind cu familia sau cu prietenii, puteți stinge stresul neîntreruptului "sunt încă acolo?", Conversații prin construirea unui itinerar și comunicarea planurilor. Discutați despre opririle pentru alimente și toalete, astfel încât toată lumea să știe la ce să se aștepte. Copiii pot să urmeze, să urmărească progresul și să anticipeze locurile lor preferate - chiar să-și dea seama de timpul de sosire pe cont propriu.

Nu jucați pasagerul pasiv . Dacă sunteți destul de norocos să stați pe scaunul pasagerului din față pe o călătorie lungă, asistați conducătorul auto prin intermediul unei comunicări utile. Asigurați-vă că rămâneți vigilent și că țineți cont de semnele rutiere (încercați să vă abțineți prea mult de la tweeting sau să revigorați alimentarea cu Instagram la fiecare cinci secunde). Mai presus de toate, evitați toate comentariile cu privire la modul în care șoferul dvs. conduce - nimănui nu îi place un șofer din spate, mai ales când condițiile rutiere devin stresante!

Controlul distragerii. Cu toții dorim să auzim numărul nostru de karaoke preferat pe o călătorie lungă, dar un șofer distras este un pericol pentru siguranță. Ca pasager politicos, amânați-vă șoferului și oferiți-vă să jucați DJ sau navigați pe ecranul de control pentru a vă ușura munca. Dacă copiii din spate au propriile lor setări de divertisment, asigurați-vă că păstrează "Roțile în autobuz" la un nivel de zgomot care nu distrage conducătorul auto.

De asemenea, citiți: vocea lui John Legend vine la Asistentul Google

Credit : articol trimis de Ford Motor Company.

Recomandat
Lasă Un Comentariu