Principal » general » Cum se setUp Exchange Server pentru Google Sync pe Nokia N900

Cum se setUp Exchange Server pentru Google Sync pe Nokia N900

general : Cum se setUp Exchange Server pentru Google Sync pe Nokia N900

N900 este specificat ca fiind compatibil cu Mail for Exchange / Exchange Server. Cu toate acestea, internetul este îngrămădit de utilizatorii care caută o modalitate de a face acest serviciu să funcționeze, în special cu Google Sync. Am continuat să primesc mesaje de eroare, cum ar fi " Eroare în comunicarea cu serverul Exchange " și " Serverul Exchange nu răspunde ". Acesta este un domeniu în care imperfecțiunile N900 arată.

Mi-a luat ceva timp, dar în cele din urmă am reușit să lucrez. Nu; nu a luat știința rachetelor. Soluția este foarte simplă. În opinia mea, Nokia trebuie pur și simplu să furnizeze informații mai detaliate pentru a-și ajuta clienții să beneficieze cât mai bine de dispozitivele lor.

Important!
Pentru a obține ca Exchange Server să funcționeze cu sincronizarea calendarului dvs. Google și a contactelor dvs., asigurați-vă că contactele și calendarul N900 nu conțin niciun element înainte de prima sincronizare. Nu restaurați calendarul sau persoanele de contact dintr-o copie de siguranță anterioară utilizând PC Suite.

Setări de urmărit
1. Deschideți meniul Setări de pe dispozitiv și porniți aplicația Mail for Exchange.

2. Continuați să configurați un profil de sincronizare, acordând atenție următoarelor detalii:

  • Numele de utilizator: Adresa completă de e-mail Google, de exemplu [email protected] sau e-mailul de domeniu Google, de exemplu [email protected]
  • Parola: Parola contului dvs. Google
  • Domeniu: lăsați goale
  • Exchange Server: m.google.com
  • Port: 443
  • Conectare sigură: Da
  • Email-ul de sincronizare: Dezactivați ***
  • Sincronizați calendarul și activitățile: Activați
  • Sincronizați persoanele de contact: Activați

*** Trebuie să dezactivați sincronizarea e-mailului aici în aplicația Mail for Exchange (MfE). Dacă aveți nevoie să configurați e-mailurile pentru domenii Gmail sau Google, faceți acest lucru în aplicația de e-mail. Este modalitatea de a merge până când Nokia rezolvă ceea ce este în neregulă cu aplicația MfE pe N900.

De asemenea, citiți: Nokia E7 Communicator: Primele impresii

Puteți selecta opțiunile pentru alte setări care nu sunt specificate mai sus, dar trebuie să acordați atenție celor pe care le-am specificat. Orice altceva, și o afacere de succes și de dor.

După ce ați terminat, prima dvs. sincronizare ar trebui să treacă fără a fi afectate și, în funcție de programul de sincronizare pe care l-ați selectat, N900 vă va păstra contactele și înregistrările de agendă de pe dispozitiv în sincronizare cu Google Calendar și Contacts.

Am atât Google Sync prin Exchange Server, cât și e-mailurile mele de domenii Google care funcționează fără probleme pe N900. Acum, și tu poți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu