Principal » general » Cum să configurați Google Voice pe iPhone

Cum să configurați Google Voice pe iPhone

general : Cum să configurați Google Voice pe iPhone

Google Voice este o aplicație excelentă pentru apeluri internaționale, texte și mesagerie vocală. Nu este limitat la smartphone-urile Android. Configurarea pe iPhone este ușoară și vă puteți înscrie pentru un număr Google cu aplicația. iată cum să configurați Google Voice pe iPhone:

  1. Descărcați aplicația din App Store.
  2. Lansați aplicația și atingeți Sign In. trebuie să aveți un cont Google pentru a vă conecta, totuși.
  3. Citiți și acceptați termenii și condițiile.
  4. Atingeți pictograma Căutare și alegeți orașul de origine, apoi apăsați pe selectați pentru a obține un număr Google Voice.
  5. Introduceți numărul de telefon pe care îl utilizați în prezent. Aceasta este pentru a termina și a primi apeluri. Google va verifica numărul prin trimiterea unui cod.

Google Voice este destul de simplu de utilizat. Există patru file pe care le puteți utiliza în partea de jos pentru apeluri, mesaje, lăsând un mesaj vocal și citirea transcrierilor mesajelor.

Acum, pentru a efectua apeluri și pentru a trimite texte pe Google Voice, aveți nevoie de credit. Pentru a adăuga credit în contul dvs., lansați aplicația, apoi apăsați pe pictograma Mai multe în colțul din dreapta sus, apoi selectați Setări. Selectați Plăți, apoi faceți clic pe Adăugați un credit. Sub opțiunea Credit Calling, puteți adăuga cât mai mult credit pe care doriți. Alegeți-vă contul Google pentru a plăti. Veți primi o chitanță în căsuța de e-mail.

Recomandat
Lasă Un Comentariu