Principal » general » Cum să configurați un model de blocare personalizată pe dispozitivul Android

Cum să configurați un model de blocare personalizată pe dispozitivul Android

general : Cum să configurați un model de blocare personalizată pe dispozitivul Android

Acesta este primul meu sfat Android al săptămânii. Acesta este un vârf simplu și direct înainte pe care unii îl folosesc deja, în timp ce mulți nu-i cunosc încă. Aceasta este o caracteristică de securitate "non-pincode". Este mult mai apreciat de cei care doresc să-și închidă dispozitivul fără a utiliza codurile de tip PIN și gestul implicit de glisare.

Când am cumpărat pentru prima dată tableta mea, căutam o modalitate ușoară de a restricționa accesul la dispozitiv. Pentru mine, blocarea glisantei înseamnă că toată lumea este doar o "glisare departe" de la accesul deplin la conținutul meu.

Puteți decide să vă blocați dispozitivul utilizând caracteristica tradițională a codului de blocare, codurile de ștanțare (mai ales dacă este vorba de mai mult de 4 cifre) pe ecranul meu funcționează pentru mine.

Există numeroase aplicații de securitate din Android Market care au propriul creator de modele de blocare personalizată, dar prefer să lucrez cu funcția încorporată. S-ar putea să testez câteva dintre ele în curând în scopuri de revizuire, totuși.

Deci, modelul de blocare personalizat al aplicației Android vă permite să creați propriul model de blocare în locul modelului de derulare implicită. Opțiunea Custom Lock Pattern funcționează pur și simplu prin conectarea punctelor (prin alunecare) pentru a forma un model de blocare.

A activa,

  • Navigați la "Setări" și selectați "Securitate"
  • Apoi selectează modelul Deblocare pentru a seta modelul personalizat de blocare.
  • Citiți instrucțiunile de pe ecran și faceți clic pe / apăsați pe Următorul
  • Urmăriți modelul de exemplu și faceți clic pe / apăsați pe Următorul
  • Desenați modelul personal de deblocare. Apoi faceți clic pe / atingeți Continuare
  • Desenați din nou modelul pentru a confirma. Apoi faceți clic pe / atingeți Confirmare

Rețineți că instrucțiunile de mai sus pot să nu apară exact așa cum este prezentat mai sus pe propriul dispozitiv; dar procesul este același pentru majoritatea smartphone-urilor Android și pentru tablete.

De asemenea, citiți: Manipularea în viață a Nokia N8 care rulează PR 1.1

Există mai multe sfaturi Android care vin pe mobilitate . Asigurați-vă că rămâneți conectat!

Recomandat
Lasă Un Comentariu