Principal » general » Cum să trimiteți SMS către numerele alternative în Windows Phone

Cum să trimiteți SMS către numerele alternative în Windows Phone

general : Cum să trimiteți SMS către numerele alternative în Windows Phone

În articolul meu precedent, Trecerea de la Symbian la Windows Phone is Tough !, Am menționat că nu am putut trimite SMS-uri către orice număr care nu a fost salvat ca "Mobile" în Windows Phone. În seara asta am găsit două căi de făcut.

Dacă deschideți meniul de compunere a SMS-urilor pe telefonul Windows și pur și simplu tastați numele destinatarului dorit, sistemul de operare vă va prezenta numai numerele salvate ca "telefon mobil" (și pentru fiecare legătură neconsolidată este disponibilă doar un astfel de slot). Nu veți putea trimite SMS către toate celelalte numere salvate ca "Telefon de lucru" sau "Telefon acasă". Dar nu este imposibil. Este nevoie doar de câțiva pași suplimentari.

În colțul din dreapta sus al meniului de compunere este un semn plus mic într-un cerc Apăsați această pictogramă pentru a afișa lista de contacte și selectați persoana de contact și numărul de telefon pe care doriți să-l trimiteți de acolo. Călătorie lungă, dar cel puțin ...

De asemenea, dacă doriți să trimiteți SMS-uri de la PeopleHub, odată ce vă aflați în modul compaose SMS (care are pictograme ușor diferite față de modul de compunere dacă ați accesat meniul Mesagerie), există o pictogramă în rândul de jos al ecranului. Este "două săgeți care indică direcții opuse încapsulate într-un cerc". Atingeți-l pentru a afișa toate numerele afișate sub contact și alegeți-vă de acolo. Cred că acesta este motivul pentru care Jmaine a făcut referire ca răspuns la articolul meu anterior.

Inițierea opțiunii "Mai multe numere de telefon" aruncă numerele alternative pe care doriți să le trimiteți prin SMS. Alegeți alegerea dvs. și sunteți bine să mergeți.

De asemenea, citiți: Bad Pie: Nu vă grăbiți să vă actualizați Google Pixel XL în Android 9

În prezent, nu există nici o cale directă de a obține capturi de ecran pe WP7 și nu vreau să mă încurc cu hack-uri pe dispozitivul meu, așa că îmi cer scuze pentru lipsa de ilustrații.

Recomandat
Lasă Un Comentariu