Principal » general » Cum să executați aplicațiile Java pe dispozitive Android

Cum să executați aplicațiile Java pe dispozitive Android

general : Cum să executați aplicațiile Java pe dispozitive Android

Există numeroși oameni care au decis să rămână permanent cu telefoanele lor J2ME. Acest lucru este doar pentru că nu vor să-și piardă aplicațiile Java preferate. Un vechi prieten pe care l-am cuplat ieri are o experiență similară. A trebuit să oprească o anumită activitate deoarece nu putea să obțină versiunea Android a aplicației J2ME.

În mod implicit, dispozitivele Android nu pot rula aplicații Java (.jar sau .jad). Mulți dintre dvs. ar putea să caute o modalitate de a rula aplicațiile Java preferate pe telefoanele Android. Există două metode "încercate personal" pe care le puteți aplica pentru a obține acest lucru:

NetMite
Netmite este un serviciu online care vă ajută să vă convertiți aplicațiile .jar / .jad în extensia .apk, care este recunoscută de Android.

Acesta este primul serviciu pe care l-am încercat și a funcționat perfect pentru mine.

Urmați următoarele instrucțiuni pentru a vă bucura de Netmite:

 • Vizitați site-ul Netmite pentru site-ul Android aici
 • Mai întâi trebuie să descărcați alertorul pentru aplicații Java pentru Android pe dispozitiv. Fără această instalare, nicio aplicație java nu va funcționa pe dispozitivul dvs. chiar și după ce l-ați convertit în .apk. Deci, descarcă-l acum. Apoi instalați-l în mod normal pe dispozitivul dvs. Android.
 • Obțineți aplicația Java .jar / .jad pe calculatorul dvs. și încărcați aici. Sau copiați URL-ul fișierului .jar / .jad și lipiți-l în spațiul furnizat pe pagina de conversie Netmite.
 • Aplicația dvs. .jar / .jad ar trebui acum încărcată și convertită în .apk. După finalizare, extensia .apk se va descărca.
 • Apoi puteți instala în mod normal aplicația dvs. convertită pe dispozitivul dvs. Android.
De asemenea, citiți: Acest telefon are toate caracteristicile pe care le doriți și multe altele

Jbed 1.20 pentru Android
Jbed 1.20 este o aplicație Android care vă permite să instalați și să executați aplicații Java. Această abordare este mai ușoară, preferată și recomandată, cel puțin din experiența mea cu cei doi. JBed 1.20 poate rula pe dispozitive Android 1.5 - 2.3, fiecare versiune având versiunea Jbed 1.20. Selectați link-ul de descărcare al dispozitivului Android de mai jos pentru a descărca Jbed.

 • Descărcați Jbed For Android 2.2
 • Descărcați Jbed For Android 2.1
 • Descărcați Jbed For Android 1.6
 • Descărcați Jbed For Android 1.5
 • Descarca Jbed pentru 2.3 Gingerbread.

Odată ce ați descărcat și instalat Jbed 1.20, tot ce trebuie să faceți este să instalați orice fișier .jar / .jad pe dispozitiv.

NOTĂ: Această aplicație nu apare ca Jbed în lista de aplicații, ci este pur și simplu numită "Java".

Nu veți putea utiliza programul de instalare Android normal pentru a instala aplicațiile .jar / .jad. Acest lucru se datorează faptului că Android este construit pentru a instala numai fișiere .apk. Deci, vă sugerăm să navigați la directorul fișierului .jar / .jad utilizând orice "aplicație Browser de fișiere" și faceți clic pe el. Vi se va cere să "completați acțiunea utilizând ..."

Selectați "Java" din lista de aplicații afișate. Veți fi avertizat că aplicația pe care o instalați nu este de încredere. Doar "Continuați oricum" făcând clic pe "OK".

Pentru a lansa aplicația recent instalată, va trebui să navigați mai întâi la "Java" din lista de aplicații și să selectați aplicația exactă pe care doriți să o lansați.

Concluzie
Prefer să instalez aplicațiile J2ME cu Jbeb 1.20 în loc de serviciul online Netmite. Doar nu cumpăr ideea de a-mi încărca mai întâi fișierele .jar și apoi să-mi descarc fișierele .apk. Procesul este lung pentru mine. Prefer doar instalarea directă a fișierelor mele .jar. De asemenea, am observat că aplicațiile instalate cu Jbeb 1.20 funcționează mai bine.

De asemenea, citiți: Discuție: Ce caracteristică vă place cel mai mult pe telefonul smartphone?

Nu aștept o comparație mai cuprinzătoare între cele două metode de acum înainte, dar acum prefer Jbed 1.20.

Aplicațiile pe care le-am instalat

 • Opera mini 5
 • Dicționar 4.1
 • Dicționar 2.4
 • lm numărătoarea inversă
 • și alții

Este posibil să nu vă bucurați de o eficiență de 100% pentru toate aplicațiile convertite, în funcție de dispozitivul dvs. O problemă pe care o întâmpinați are legătură cu dimensiunea ecranului. Pe comprimat, unele aplicații se deschid în colțul din stânga sus, în timp ce altele suportă ecranul complet.

Nu trebuie să pierdeți experiența vechilor aplicații Java (mai ales a celor care nu au versiuni Android).

Încercați cele de mai sus și împărtășiți experiența dvs. Nu ezitați să comentați dacă aveți o provocare cu acest proces.

Recomandat
Lasă Un Comentariu