Principal » general » Cum să revocați accesul la aplicații pe rețelele sociale

Cum să revocați accesul la aplicații pe rețelele sociale

general : Cum să revocați accesul la aplicații pe rețelele sociale

De cele mai multe ori, când instalăm o nouă aplicație, ne cere să îi acordăm permisiunea fie pe Facebook, fie pe Twitter, și le acordăm pentru că vrem să folosim aplicația. De cele mai multe ori, după ce dezinstalați aplicația sau nu mai folosim din nou aplicația, uităm să revocăm accesul, ceea ce înseamnă că aplicația are încă acces la conturile Facebook sau Twitter.

Fiind că am auzit despre protejarea dvs. de sine online, am decis că băieții ar trebui să aibă acest sfat la îndemână atunci când dezinstalați sau opriți utilizarea unei aplicații, deoarece dacă nu revocați accesul, aplicația poate avea în continuare acces la toate datele dvs.

Pentru a revoca accesul la aplicație pe Twitter, accesați pagina Twitter Apps.

Pentru a revoca accesul la aplicație pe Facebook, accesați pagina de Securitate Facebook

Sper că aveți într-adevăr nevoie de timp pentru a revizui toate aplicațiile la care ați dat acces și pentru a vedea pe cel pe care îl utilizați și pe cele pe care nu le folosiți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu