Principal » general » Cum se reia descărcările rupte pe Internet Download Manager

Cum se reia descărcările rupte pe Internet Download Manager

general : Cum se reia descărcările rupte pe Internet Download Manager

Această descoperire mi-a salvat viața! Dacă sunteți un descărcător greu, atunci veți înțelege de unde vin. Va aparea un timp cand incercati sa descarcati un fisier cu IDM (Internet Download Manager), si acesta nu functioneaza la jumatatea drumului sau spre final. Poate că ați întrerupt descărcarea pentru a continua mai târziu și vă spune să începeți din nou sau încercați să actualizați pagina de descărcare.

Acest lucru este și mai enervant atunci când (ca în cazul meu) descărcați un fișier uriaș de 1, 5 GB și acesta nu reușește după ce a ajuns la 1, 4 GB. Iată cum puteți rezolva această problemă ori de câte ori vă confruntați cu IDM:

  • Încercați să descărcați din nou același fișier, dar de data aceasta, dar de data aceasta, faceți clic pe "Descărcați mai târziu". Vedeți captura de ecran de mai jos (Asigurați-vă de asemenea că fișierul are aceeași dimensiune de fișier și de la același link / server).
  • Deschideți fereastra IDM și faceți dublu clic pe fișierul pe care l-ați selectat pentru ao descărca ulterior.
  • Treceți la câmpul Adresă și copiați întreaga adresă web acolo.
  • Acum, du-te și faceți dublu clic pe fișierul care a refuzat să reia. În bara de adrese, lipiți noua adresă pe care ați copiat-o mai devreme în câmpul de adresă și apăsați OK.
  • Reveniți la fereastra IDM, faceți clic dreapta pe fișier și apăsați pe reluare.
  • Asta e tot.

Dacă această procedură nu rezolvă problema, atunci ceva trebuie să fie greșit undeva sau să dați vina pe vrăjitoarele din satul tău.

Recomandat
Lasă Un Comentariu