Principal » general » Cum să primiți apeluri telefonice pe telefonul Nokia N8 fără o cartelă SIM

Cum să primiți apeluri telefonice pe telefonul Nokia N8 fără o cartelă SIM

general : Cum să primiți apeluri telefonice pe telefonul Nokia N8 fără o cartelă SIM


Știu că acest titlu este absurd și nu; Nu vorbesc despre apeluri prin rețea Wifi. Asta mi sa întâmplat acum. Este viitorul tehnologiei mobile. Și sa întâmplat pe vechiul meu Nokia N8.

La începutul acestei dimineți, m-am plictisit și m-am gândit să încerc din nou N8 ca telefon principal pentru o vreme, așa că am pus cartea SIM înapoi în ea. Am experimentat o înghețare aici și acolo, am fost frustrat și am decis să mă reîntâlnesc cu viața mea, așa că am scos SIM-ul.

Aproximativ două minute după scoaterea SIM-ului, telefonul meu N8 a sunat cu un apel primit de la Partenerul pentru Dezvoltare Business Mobility, Jesse! Am stat acolo pentru câteva clipe, uitându-mă la telefonul de apel și la SIM-ul care stătea lîngă el (încă nu l-am scos într-un alt mobil). Wifi a fost oprit. Bluetooth a fost oprit. Și nu a existat nici o cartelă SIM în telefonul nenorocit!

Vreau să spun, tekinologi !!

Am luat telefonul și mi-am schimbat câteva cuvinte cu Jesse înainte de deconectarea apelului și telefonul a afișat "Error Connection".

Am renunțat la N8, am luat SIM-ul și l-am pus în N9 și, în aproximativ 30 de secunde, Jesse a sunat înapoi pentru a încheia discuția noastră. Știu că nu va crede asta, pentru că nu i-am spus ce sa întâmplat. Am vrut doar să închei apelul ASAP și blog-ul despre asta.

Spune-mi ceva ce nu știu! Da; Știu, nu v-am spus cum să primiți apeluri pe un telefon Nokia N8 fără o cartelă SIM. Dar cel puțin, am experimentat-o. Cartea Recordurilor Mondiale, unde ești?

De asemenea, citiți: Cum să afișați imaginea dvs. ca un avatar pe blog-ul dvs. Comentarii

Jur că nu am făcut povestea asta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu