Principal » general » Cum a explodat Palm cu Pre

Cum a explodat Palm cu Pre

general : Cum a explodat Palm cu Pre

Aceasta este opinia mea, dar este o opinie informată. De asemenea, o voi păstra scurt. Palm a scos un miracol cu ​​WebOS și Pre, dar în cazul în care au explodat, a lansat mai întâi o versiune CDMA. De fapt, ei și-au îndreptat atenția către o mică parte a pieței mobile - piața americană foarte mică. Palm Pre a fost sortit să nu reușească de la cuvânt.

Palm este singurul producător de telefoane WebOS. Palm are doar două astfel de telefoane pe piață. Aceste două telefoane sunt în primul rând dispozitive CDMA. Cele două telefoane sunt disponibile pe un singur operator din SUA. Aceste două telefoane au o eliberare limitată pe transportatorii de peste mări. Sună ca o formulă neîncetată, mai ales cu limitările pe care le impune rutarea CDMA.

O versiune GSM lansată mai întâi și urmată ulterior de o versiune CDMA, în opinia mea, ar fi făcut mult mai bine. Gândiți-vă la piața uriașă și vibrantă din Nigeria. Gândiți-vă la Africa de Sud, Europa și Asia - toate droiling pentru WebOS și Pre.

Disponibilitatea pe o piață mai largă va crea, de asemenea, o cerere pentru mai multe aplicații. De ce ar vrea orice dezvoltator să investească atât de mult în crearea de aplicații pentru un dispozitiv sau o platformă care are o astfel de disponibilitate și o circulație limitată? Nu este de mirare că catalogul de aplicații WebOS este încă foarte slab.

În timp ce Apple a luat un traseu similar cu iPhone-ul, împingerea unui dispozitiv GSM ia dat un avantaj. înainte să știm, iPhone-urile au fost peste tot (oficial sau neoficial). Și crede-mă când spun că piața neoficială este una puternică. Desigur, din cauza încuietorilor de rețea, iPhone-ul este încă puțin limitat. Acum, luați în considerare faptul că Pre a fost în mare parte CDMA (destul de rău) și a fost blocat și într-o rețea (duble rău), și veți obține imaginea cu siguranță.

De asemenea, citiți: Domnul Mobilitate # 1 - O lume în afară

Palm a retrogradat principalele piețe mobile către statutul de clasa a doua. Absurd. După părerea mea, Palm nu pare să-l lovească mare - cu excepția cazului în care execută o altă întoarcere. Doriți o acoperire mobilă mai largă? Apăsați GSM. Africa, Europa și Asia sunt în cazul în care telefoanele mobile se vând ca tort cald - și pe aceste continente, regulile GSM.

Articol asociat: Pot Palm și WebOS să o facă până în 2010?

Recomandat
Lasă Un Comentariu