Principal » general » Cum să nu lăsați telefonul tău mobil să-ți conducă viața

Cum să nu lăsați telefonul tău mobil să-ți conducă viața

general : Cum să nu lăsați telefonul tău mobil să-ți conducă viața

Am fost evanghelist de mobilitate de ani de zile, trăgând și practicând beneficiile de a rămâne conectat oricând, oriunde.

Cu toate acestea, îmi amintesc în mod regulat dezavantajele de a fi mobil.

Cele mai mari probleme cu dispozitivele mobile tind să se miște în jurul contactelor non-personale care vor timpul tău, oricând, chiar și atunci când este incomod pentru tine. De exemplu, m-au sunat oameni la ora 23 pentru ceva ce ar fi putut fi rezolvat în timpul zilei. Dacă sunteți o figură publică sau o persoană populară, aceasta se poate dezvolta ușor într-o rotire.

Fiind mobilă vă poate jefui timpul personal prețios, vă jefuiesc de intimitate cu familia și prietenii și vă jefuiți pentru odihna de care aveți nevoie. Cu alte cuvinte, mobilul tău te poate jefui pentru o viață (dacă ai unul, asta este).

Iată câteva sfaturi pentru a vă păstra de la a fi înrobiți pentru mobilul dvs.:

  1. De regulă, nu acordați clienților și clienților dvs. numărul mobil personal și privat. Probabil că veți regreta că le veți da la un moment dat . Dați-le numărul de birou și insistați-vă că linia dvs. mobilă este pentru uz privat. Alternativ, aveți oa doua linie pe care o oferiți celor care nu vă aflați în viața dvs. privată și dați-o în schimb.
  2. Utilizați ID-ul apelantului. Dacă primiți un apel de la un număr care nu apare pe lista dvs. de contacte personale în primele ore și / sau târziu ale zilei, refuzați să luați apelul.
  3. Dacă aveți o linie telefonică oficială, opriți-o (sau puneți-o pe Silent) în vacanță, în timpul orelor precoce și târzii și la sfârșit de săptămână
  4. În cazul în care este necesar și posibil, insistă pe e-mail. Lucrul grozav despre e-mail este că este mai puțin intruziv. Puteți gestiona poștă dvs. în conformitate cu nivelurile de prioritate. Într-o lume în care toată lumea își dorește atenția și o dorește acum, acesta este un canal de comunicare excelent. E-mailul vă permite să vă ocupați de ceea ce este cu adevărat important acum și lucruri mai puțin importante, așa cum permite programul dvs.
  5. Chiar dacă aveți e-mail pe telefonul dvs., amintiți-vă când apare o nouă alertă prin e-mail pe care nu trebuie să o faceți pentru a participa la ea acum - cu excepția faptului că sarcina dvs. are de-a face cu securitatea națională!
De asemenea, citiți: Cum să vă alăturați programului Windows Insider

Cineva a spus pe bună dreptate că adevăratul lucru foarte bun despre telefoane este că, dacă le lăsați în pace, în cele din urmă nu mai sună. Sunt de acord cu toată inima.

Aflați să lăsați telefonul în pace.

Recomandat
Lasă Un Comentariu