Principal » general » Cum să vă mutați blogul la o companie de gazduire nouă

Cum să vă mutați blogul la o companie de gazduire nouă

general : Cum să vă mutați blogul la o companie de gazduire nouă

Deci, în cele din urmă ați decis să vă mutați blogul sau site-ul WordPress la arthurwales.net, dar nu aveți nicio idee cum să faceți acest lucru. Sau poate tu, dar vezi că toate chestiile astea sunt puțin complicate. Și poate că acesta a fost singurul motiv pentru care ați rămas cu compania dvs. de gazduire prezentă, chiar dacă serviciile lor sunt eșecante.

Aceste scenarii sună familiar pentru oricine?

Este amuzant cât de ușor este procesul de a muta gazdele, nu datorită "geeks" care pictează întregul proces ca nigthmarish, folosind "geek vorbi" pentru a descrie procesele care pot fi explicate în limba engleză (Nigerian)!

Procedura poate diferi ușor în funcție de panoul de control pe care îl utilizați. cPanel este probabil unul dintre cele mai comune și mai ușor de utilizat, cu toate acestea principiile de bază sunt aceleași cu toate panourile de control. La arthurwales.net, am migrat, cu succes, site-uri Web chiar din panouri de control open source, cum ar fi Virtualmin și ISPConfig.

În acest scop, presupunem că utilizați cPanel.

Aici merge ...

 1. Abonați-vă pentru un cont de găzduire cu arthurwales.net.
 2. În timpul abonamentului, vă va fi trimis un mesaj intitulat INFORMAȚII NOI CONTABILE, care vor conține detaliile contului de server și informațiile de conectare. De asemenea, conținute în această corespondență sunt două adrese URL importante în formularul //174.122.148.***:2082/ (Adresa URL a panoului temporar de control) și //174.122.148.***/~rztiartt/ (Adresa URL a paginii web temporare)
 3. Conectați-vă la cPanel Utilizând adresa URL a panoului de control temporar și folosiți Fantastico sau QuickInstall pentru a instala WordPress. Efectuați toate actualizările necesare.
 4. Creați o copie de rezervă a site-ului dvs. și descărcați pe PC. Faceți acest lucru conectându-vă la vechiul dvs. cpanel - sub FILES, faceți clic pe BACKUPS. În Backup complet, faceți clic pe "Descărcați sau generați o copie de rezervă completă a site-ului". Salvați fișierul în directorul dvs. de acasă, apoi copiați-l pe computerul dvs.
 5. Fișierul de backup este de obicei într-un format comprimat. Utilizați o aplicație ca WinZip sau Winrar pentru a extrage conținutul într-un folder de pe PC. Vom numi acest dosar extras "BACKUP" dosar.
 6. În dosarul BACKUP, căutați un fișier cu extensia "BIZ_DIR". Acesta este de obicei cel mai mare dosar. Schimbați extensia acestui fișier în "ZIP" și extrageți-l într-un folder de pe desktop.
 7. Navigați la dosarul "public_html".
 8. Selectați și Încărcați întregul dosar WP-Content de la vechea dvs. gazdă și suprascrieți același lucru în folderul public_html al contului dvs. cu noua dvs. gazdă - arthurwales.net.
 9. Du-te în noul dvs. panou de control gazdă și aflați cum să ajungeți în phpmyadmin. După ce vă aflați în phpmyadmin, faceți clic pe numele bazei dvs. de date din stânga.
 10. Faceți clic pe fila "Import" din partea de sus a ecranului.
 11. Sub "Fișier pentru a importa", parcurgeți folderul BACKUP și căutați un fișier comprimat în formatul domainname_mysql_domainname . Selectați-l. Acesta este backupul mysql. Faceți clic pe butonul "Du-te" din partea de jos a paginii. Cu aceasta, ați importat cu succes baza de date de pe vechiul dvs. blog.
 12. Acum, mergeți la noul dvs. blog folosind URL-ul paginii dvs. temporare și ar trebui să vă lăsați în el, apoi conectați-vă cu numele dvs. de utilizator și parola de pe vechiul dvs. blog și apoi setul dvs. toate, blogul dvs. ar trebui să funcționeze la fel ca și cum ar fi fost pe vechiul dvs. gazdă .
 13. Din panoul dvs. de administrator al domeniului registrar, schimbați serverele de nume cu cel al noului gazdă: ns1.arthurwales.net și ns2.arthurwales.net

Migrarea blogului dvs. este acum finalizată. Ușor, nu-i așa? Această metodă garantează NO timpi de întrerupere a blogului dvs.

De asemenea, citiți: acele personaje nebune pe BlackBerry - De ce oamenii le folosesc?

Tutorialul de mai sus despre mutarea site-ului dvs. pe o altă gazdă este probabil cea mai ușoară abordare pe care o puteți obține vreodată. Cu toate acestea, dacă vă mai întâmpinați dificultăți în înfășurarea capului în jurul acestuia sau dacă nu vă asumați riscul pentru a nu rupe ceva, vă rugăm să vă înscrieți pentru sprijinul nostru premium pe arthurwales.net. Este vorba de un preț promoțional cu reducere de 50% de N15, 000.00. Vom avea grijă de toate găzduirile dvs. de găzduire web și multe altele!

arthurwales.net ... Deci, de ce nu găzduiți cu noi?

Recomandat
Lasă Un Comentariu