Principal » general » Cum să faci cele mai bune de multi-tasking pe Android

Cum să faci cele mai bune de multi-tasking pe Android

general : Cum să faci cele mai bune de multi-tasking pe Android

Venind din lumea simplă și directă de multi-tasking pe sistemul de operare Nokia Belle, am descoperit experiența multi-tasking pe Android destul de puțin decât satisfăcătoare, așa cum o au și alții.

Din fericire, câțiva mobiliști au fost de natură să ofere sfaturi pentru a obține cele mai bune rezultate din multi-tasking pe Android. Am adaugat primele doua sfaturi, insa notati ca nu am implementat niciunul dintre sfaturile celorlalti, asa ca nu pot garanta cat de bine lucreaza. Începem:

  1. Obțineți un dispozitiv cu cea mai mare memorie RAM posibilă. Am folosit dispozitive echipate cu memorie RAM de 1 GB și încă au aplicații de fundal închise în mod regulat, deci cu cât este mai mare memoria RAM, cu atât mai bine.
  2. Obțineți un dispozitiv fără piele personalizată. Piesele personalizate, cum ar fi Sense UI, TouchWiz și MotoBlur, toate încarcă memoria RAM esențială înainte ca orice alte aplicații chiar să înceapă să ruleze și să aibă prioritate față de orice altă aplicație de pe telefonul tău mobil. Vou garantez pentru asta. Vanilla multitasking Android mai bine decât versiunile jupuite
  3. Accesați setările dispozitivului pentru a dezactiva anumite procese de fundal de care nu aveți nevoie
  4. Nu utilizați butonul Acasă când doriți să părăsiți o aplicație. Nu înțeleg, dar încercați. Cine știe…?
  5. Acordați priorități aplicațiilor și serviciilor la bara de notificare. Mi sa spus că sistemul de operare recunoaște inteligent că aplicațiile fixate pe bara de notificare sunt importante pentru dvs.
  6. Asigurați-vă că datele de fundal sunt activate și întotdeauna pornite. Puteți activa acest lucru în meniul de setări.

Iata. Dacă ați fost nemulțumit de modul în care funcționează multi-tasking pe dispozitivul Android, dați sfaturile de mai sus. Dacă întâmpinați probleme, postați un comentariu de mai jos și sunt sigur că utilizatorii Android de aici vor putea să vă ajute.

De asemenea, citiți: Lumea proastă de tastare cu touchscreen și auto-corecție
Recomandat
Lasă Un Comentariu