Principal » general » Pentru cât timp va rămâne piața de smartphone profitabilă?

Pentru cât timp va rămâne piața de smartphone profitabilă?

general : Pentru cât timp va rămâne piața de smartphone profitabilă?

De ceva timp, segmentul de smartphone-uri al pieței mobile a fost unul foarte profitabil. Bineînțeles, fiecare Tom, Dick și Harry în producția de telefonie mobilă au plecat după o bucată de tort ca rezultat.

Lucrul logic este că piața smartphone-urilor devine apoi mai puțin competitivă. Ce se întâmplă atunci când piața smartphone-urilor devine mai mare decât piața de telefonie funcțională? Ce se întâmplă atunci când devine semnificativ mai mare?

Deja, o companie uimitoare care a călătorit strict pe piața smartphone-urilor (și a făcut bani buni de la ea timp de doi ani) a raportat o scădere a profiturilor.

HTC a înregistrat un profit net de 364, 26 milioane de dolari, ceea ce reprezintă o scădere cu 25, 5% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Dar asta nu este tot. Știrile arată că compania se așteaptă să vadă mai multe în același trimestru al anului 2012, cu un profit net așteptat să continue să alunece.

Va trebui să observăm lucrurile, dar economia simplă sugerează că, pe măsură ce concurența se intensifică pe piața smartphone-urilor, marjele de profit vor scădea. Mai devreme sau mai târziu.

Cât de repede se va întâmpla este întrebarea. Comentariile vă rog.

Recomandat
Lasă Un Comentariu