Principal » general » Cât durează ultima data 10mb de date pe telefonul tău mobil?

Cât durează ultima data 10mb de date pe telefonul tău mobil?

general : Cât durează ultima data 10mb de date pe telefonul tău mobil?

Ați înscris vreodată permisul de 10 megabyte de date oferit de furnizorii noștri de servicii mobile? Trebuie să spun că am momente fără număr și mi-a servit bine. Problema este că este atât de mic încât să-l epulez în curând. Uneori, simt că există un alt om care accesează internetul cu telefonul meu.

10mb costă în prezent N100 în rețeaua mea. Aceste date sunt de așteptat să dureze 24 de ore. Împărțiți-vă bine cu 12. Folosesc un telefon Nokia 5250 (Symbian Device) și încă mai sunt foarte mulțumit de serviciile și funcțiile sale (nu stau însă).

Dacă tot ce fac pe smartphone-ul meu este citit și răspundeți la poștă electronică, accesați rețelele sociale și chat-ul, un pachet de 10MB durează aproximativ 10 ore. Dar asta nu este posibil pentru mine! Trebuie sa fac bloguri, tweet, chat, sa fac cateva download-uri (aplicatii, jocuri, teme), sa studiez pe Wikipedia si alte lucruri importante pe care nu imi amintesc acum. 10mb de date sunt mult prea mici! Durata nu durează mai mult de 4 ore.

Imaginați-vă cumpărați 10mb de date de două ori pe zi timp de 5 zile într-o săptămână. Știți cât de mult este cu totul? Sincer, se scurge portofelul! La fel ca BIS, ar trebui să existe un pachet de internet special și ieftin pentru alți utilizatori de smartphone-uri. Este nedrept!

Nu este nedrept. Așa cum am subliniat de mai multe ori, serviciul BlackBerry Internet Service (BIS) utilizează un serviciu de compresie care ia multă povară din capacitatea rețelei. Acest lucru face ca tarifele speciale scăzute să fie foarte convenabile. Doar petiții Google să implementeze ceva similar pentru serviciile lor și problema este rezolvată pentru utilizatorii de Android. Nici o speranță pentru Symbian. Poate că Apple și Microsoft pot implementa similar pentru iOS și Windows Phone prea? - Editor-in-șef

Cât durează ultima data 10mb de date pe telefonul tău mobil? Să vă vedem.

Citește și: Nu este vorba doar de megapixeli - caracteristica de 12 megapixeli
Recomandat
Lasă Un Comentariu