Principal » general » Cum de a împrumuta Airtime pe Airtel Nigeria

Cum de a împrumuta Airtime pe Airtel Nigeria

general : Cum de a împrumuta Airtime pe Airtel Nigeria

Recent am descoperit că ai putea împrumuta timpul de credit / credit în rețeaua Airtel. Am fost în căutarea unui alt lucru în totalitate când am văzut acest sfat și m-am gândit că trebuie să fie împărtășită.

Acesta este modul în care funcționează, de exemplu, vă aflați într-o situație de urgență și într-adevăr trebuie să efectuați un apel telefonic și nu există loc pentru a cumpăra timp de antenă în vedere sau poate că este târziu în noapte ce faceți ?.

Aici intră acest serviciu nou. Acesta vă permite să încărcați timpul de difuzare pe telefonul alimentat de la Airtel, fără să vă reîncărcați cu un grație de patru zile pentru a vă plăti înapoi ceea ce ați împrumutat prin reîncărcarea sumei.

O caracteristică a acestui serviciu, pe care nu o consider prea rău, este faptul că există o taxă de serviciu Naira 10 dedusă de Airtel atunci când împrumutați. Ca atare, dacă ați împrumutat 200 Naira, veți primi 180 de Naira în contul dvs. cu 20 de Naira mergând la Airtel.

Dacă utilizați Airtel și doriți să împrumutați timpul de antenă, tot ce trebuie să faceți este să tastați * 500 * Suma pe care doriți să o împrumutați # . De exemplu * 500 * 200 #, cu 200 fiind suma pe care doriți să o împrumutați.

CONCLUZIE
Cred că aceasta este o inițiativă foarte bună a companiei Airtel, dar gripa majoră pe care o am cu ei este că nu a fost acordată prea multă promovare ca și celelalte pachete, dar pe lângă aceasta cred că este o mișcare foarte bună pentru o singură dată. Tu ce crezi?

Recomandat
Lasă Un Comentariu