Principal » general » Cât de inteligentă este cea mai avansată rețea GSM din Nigeria?

Cât de inteligentă este cea mai avansată rețea GSM din Nigeria?

general : Cât de inteligentă este cea mai avansată rețea GSM din Nigeria?

Persoanele de PR de la GloMobile au relatat în mod constant că rețeaua lor este cea mai avansată rețea GSM din Nigeria. În plus, ne spun că Glo construiește, de asemenea, cea mai avansată rețea din Africa.

Dar cât de avansată (citiți: inteligentă) poate fi această rețea, având în vedere următoarele:

  1. SIM-urile nou activate nu sunt furnizate automat pentru datele mobile. Rețelele "mai puțin avansate", cum ar fi MTN și Etisalat, fac acest lucru.
  2. Chiar activarea OTA (SMS) pentru date de obicei nu funcționează. În ultimul an, am avut motive să încerc să activez GloMoibile GPRS / 3G pe un număr de SIM-uri trimițând "Activare" la 444. Tot ce primesc este un SMS de retur în care cererea mea de activare va fi procesată în 48 de ore. În toate cazurile, nu sa întâmplat niciodată. Într-un caz, la 4, 320 de ore mai târziu, acea linie nu a fost încă asigurată
  3. Mergând la o priză Gloworld pentru activare, adesea nu funcționează. Există un SIM special cu mine acum, provizionarea OTA a fost încercată de aproximativ 100 de ori fără rezultate, iar SIM-ul a fost de 3 ori în Gloworld Opebi în ultimele 6 luni. Încă nu arată.
  4. Sistemul de facturare Glomobile (în special pentru abonații cu contracte de cont) are o minte de propriile și facturi regulate cu scandal (sau unii oameni de la Glo sunt în mod fraudulos abonați abonați

Personal, m-am săturat de această mizerie. Dacă aveți nevoie de activarea / furnizarea facilă a datelor mobile GSM, cel mai bun pariu este MTN și Etisalat. Nu; Zain nu este mult mai bun decât Glo în această privință. Veți termina numai trimiterea de numeroase coduri de activare și vizitarea centrelor Zain - și dacă aveți noroc, linia dvs. devine activată.

De asemenea, citiți: Iată cum să activați Modul de siguranță în Android

Da; este mai mult un joc de noroc.

Flip-side este faptul că, din cauza diffuculties de a obține activat, există relativ și semnificativ mai puțini utilizatori atât pe serviciile de date Glo și Zain, ceea ce le face pe ambele relativ stabile. Cel puțin, în general, ele sunt mai stabile decât datele MTN. Cota de date mobilă ridicată de la Etisalat pare să ajute la menținerea stabilității și în rețeaua lor.

Vezi tu, nu poți să mănânci tortul și să-l ai.

Gândindu-se la aceasta, fie rețeaua Glo nu este atât de inteligentă. Sau este faptul că rețeaua este atât de inteligentă - mult mai inteligentă decât persoanele care o operează (scuze tuturor celor de la Glo) - că personalul nu a fost atârnat cum să-l facă să funcționeze așa cum era intenționat.

Ce crezi tu?

Recomandat
Lasă Un Comentariu