Principal » general » Cum a ajutat Innoson să păstreze avioanele Nigerian Airforce în aer

Cum a ajutat Innoson să păstreze avioanele Nigerian Airforce în aer

general : Cum a ajutat Innoson să păstreze avioanele Nigerian Airforce în aer

Uneori bătăliile nu se pierd din lipsa de săbii, arme sau cai. Uneori, lipsa de pantofi de cai este un război pierdut. Acest lucru ar fi fost cazul operațiunilor Nigerian Airforce împotriva insurgenților Boko Haram din partea de nord-est a țării. Flota Alpha Jet a NAF ar fi fost bazată pe lipsa ansamblului de frânare, dar pentru intervenția companiei Innoson Vehicle Manufacturing (IVM).

Conform comunicatului de presă al NAF, sprijinul tehnic străin nu a venit pentru Alpha Jets, iar în cele din urmă a fost Innoson care a ajutat la modificarea și revizuirea locală a ansamblului de frânare al unei alte aeronave, Aermacchi MB-339 Albatross (un antrenor și lumină atac jet), pentru adoptarea pe jeturile Alpha.

Aceasta nu este o tehnologie inovatoare, dar istoria ne spune că nu există timp ca timpul de război pentru dezvoltarea tehnologiei locale. Națiunile se ridică la mari progrese tehnologice în timpul războaielor, deoarece sunt adesea forțate să privească spre interior. Nigeria trebuie să angajeze mai mult industria locală în acest mod.

Kudos către Innoson, un producător de automobile autohton, înfruntând șansele de a-și construi visul nigerian! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe băieții noștri în forțele aeriene și în alte brațe ale armatei. Trăiți în continuare Republica Federală Nigeria.

Recomandat
Lasă Un Comentariu