Principal » general » Cum să obțineți aplicațiile Tablet pentru tableta Android

Cum să obțineți aplicațiile Tablet pentru tableta Android

general : Cum să obțineți aplicațiile Tablet pentru tableta Android

Dacă dețineți sau utilizați un Tablet Android și ați instalat aplicații de la terțe părți, trebuie să știți că până acum nu există multe aplicații sau aplicații special create pentru tablete. Ceea ce obțineți sunt aplicații telefonice care se întind doar pentru a umple ecranul, spre deosebire de o aplicație care acceptă modul de tabletare care profită de avantajele ecranului. Deci, după o călătorie frustrant și oarecum palpitantă pentru a găsi aplicații pentru Galaxy Nota 10.1, am descoperit modalități alternative de a obține aplicații iubite care să accepte modul tabletă pentru plăcerea și utilitatea pe ecran complet.

Aici sunt ei:

Tablified Market HD

Tablified Market HD sa dovedit a fi destinația mea unică pentru găsirea de aplicații pentru tablete pe care să le instalați. Aplicația este concepută pentru a lista în mod specific aplicațiile Android care utilizează ecranul mare al tabletei. Rețineți că nu toate aplicațiile preferate au versiuni de tablete, dar printre acestea se numără și aplicațiile oficiale Facebook și Twitter care se întind pentru a se potrivi ecranului.

Tablified Market HD categorizează secțiunile aplicației, astfel încât să puteți găsi aplicații mai rapid și mai ușor, cum ar fi Magazin Google Play. Aceasta este cu siguranță o aplicație recomandată dacă dețineți un Tablet Android.

Căutarea manuală

Cealaltă metodă pe care o folosesc pentru a obține aplicații compatibile Tablet pentru dispozitivul meu este modul vechi de căutare. Puteți merge mai aproape și adăugați o "tabletă" la interogarea dvs. de căutare atunci când căutați anumite aplicații în Magazin Play.

Imaginea de mai sus face parte dintr-o interogare de căutare în aplicațiile Google Play Store pentru tablete. Puteți vedea că acesta aduce rezultate ale aplicațiilor care au "comprimat" în numele lor, astfel încât să știți că aceste aplicații au fost special concepute pentru Android Tablets.

De asemenea, citiți: Nokia mută 3, 000 dezvoltatori Symbian la Accenture

Concluzie
Acestea sunt cele două moduri în care primesc aplicații care utilizează bine ecranul pe care îl oferă tableta mea. Dacă aveți, de asemenea, o tabletă Android, cum puteți obține aplicații pentru aceasta? Împărtășiți-vă gândurile și comentariile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu