Principal » general » Cum de a forța actualizarea Windows Phone 7.8

Cum de a forța actualizarea Windows Phone 7.8

general : Cum de a forța actualizarea Windows Phone 7.8

Am petrecut ultimele săptămâni utilizând metoda populară de a forța actualizarea Windows Phone 7.8, fără succes. Numai noaptea trecută, am încercat acel truc popular de deconectat-după-3/5-secunde de aproximativ douăzeci de ori și nu a reușit niciodată. Apoi, am decis să găsesc metode alternative pentru a forța actualizarea. Ei bine, am fugit într-una și, în câteva minute, am terminat cele două cicluri de actualizare care mi-au adus Lumia 610 la Windows Phone 7.8.

Dacă aveți un smartphone Windows Phone 7 cu dvs. și doriți un gust de v7.8, urmați acești pași:

  1. Dezactivați datele WiFi și mobile de pe telefon
  2. Conectați telefonul la PC și lansați Zune
  3. Lansați managerul de activități al PC-ului (Ctrl + Alt + Del) și selectați fila Networking (Rețea)
  4. Închideți toate celelalte aplicații care ar putea descărca date. Fila Rețea va indica 0% dacă ați făcut acest lucru
  5. În Zune, faceți clic pe Actualizați în Setări -> Telefon și consultați fila Rețea. Ori de câte ori graficul se apropie de 25% (pentru conexiunea de bandă largă mobilă) sau de 0, 5% (pentru conexiunea la rețea fără fir), deconectați. Zune va indica faptul că este disponibilă o actualizare
  6. Reconectați, dați clic pe Actualizați și urmați procesul de actualizare

După cum am menționat mai devreme, două cicluri de actualizare m-au dus la WP 7.8. după fiecare actualizare, deconectați telefonul de la PC și reconectați din nou pentru a repeta pașii de mai sus. Ultimul sistem de operare este 8858, deci dacă nu vedeți asta, continuați să actualizați până veți obține această construcție. După cele două actualizări care mi-au afectat Lumia pe v7.8, a apărut un al treilea, numit "Nokia Update for Windows Phone", și am procesat și asta. Această actualizare a adăugat îmbunătățirile și adăugările specifice Nokia cum ar fi Ringtone Maker, Bluetooth Share și Extra Camera.

Citiți și: începeți să vă împărtășiți cu lumea despre mobilitate

Windows Phone 7.8 Pe scurt

Iată caracteristicile pe care le aduce telefonul Windows 7.8 la petrecere:

  • Țiglă vie de schimbabilitate
  • 20 culori tematice
  • Imaginile ecranului de blocare Bing rotative

Voi fi ocupat să joc cu dispozitivul meu nou pentru o vreme și să vă aduc acele recenzii, grații și caracteristici pe care le place să le citiți. Va fi un weekend incitant la urma urmei!

Recomandat
Lasă Un Comentariu